Produse Marca Boschung

Boschung este un leader mondial în ceea ce privește dezvoltarea și fabricarea de vehicule și echipamente ce se utilizează în domeniul mentenanței și curățeniei pentru aeroporturi, autostrăzi și drumuri, precum și pentru curățenia urbană.

Grupul Boschung are o experiență de peste 70 de ani și a devenit un  lider mondial datorită faptului că întreaga echipă pune accentul pe cercetare, inovație și dezvoltare continuă. Parteneriatele pe termen lung și relațiile strânse cu clienții lor au determinat o foarte bună adaptare la cerințele pieței, la cerințele de utilizare a echipamentelor. 

În ceea ce privește sustenabilitatea, produsele Boschung sunt eco-friendly datorită implementării celor mai noi tehnologii și a viziunii companiei asupra mediului.

Astăzi, grupul are reprezentanțe în țări precum Germania, Franța, Austria, Anglia, China, Rusia și Statele Unite ale Americii.

În România, Unilift pune la dispoziția utilizatorilor mături stradale profesionale.

Acestea sunt recomandate pentru utilizare la final de iarnă – pentru a mătura materialele antiderapante ce s-au împrăștiat de-a lungul sezonului rece, la final de toamnă – pentru a curăța frunzele și pentru a de-congestiona sistemele de drenaj stradal, practice, în orice anotimp, în funcție de nevoile de curățare specifice perioadei anului. De asemenea, sunt potrivite pentru curățarea de trotuare, stații de autobuz, parcări, alei înguste, drumuri, datorită faptului că măturile Boschung sunt ușor de adaptat individual cu diverse echipamente opționale conform necesităților.

Pentru a alege produsul potrivit puteți vizualiza prezentările tehnice și fotografiile de mai jos.