Compania Bauer a fost înfiintata în 1966 în Germania și este în top-ul producătorilor de accesorii și soluții diverse pentru depozitat.

Unilift aduce în România produsele Bauer pentru că aceste accesorii ies în evidență în piața utilajelor, prin ușurința cu care pot fi manevrate și prin multitudinea de aplicații, prin profesionalismul cu care au fost create, ținându-se cont de cele mai înalte standarde de calitate.

Din 2013 au fost incluse în portofoliul Unilift mai multe produse Bauer: accesoriile pentru bazine de retenție, accesoriile pentru bazine de material inflamabile, cârlige pentru remorci auto, bazine de retentive, bazine colectoare, bazine pentru containere basculante, brațe de încărcare, brațe de macara extensibile, cârlige de macara, clești pentru manevrarea butoaielor, diferite tipuri de containere, cupe hidraulice, cupe mecanice, dispositive de basculare, dispositive de împrăștiere de material antiderapant, furci, paleți și platform de protective, pluguri pentru zăpadă, rafturi și alte sisteme de depozitare și colectare.

Pentru mai multe detalii despre echipamentele Bauer din portofoliul Unilift vă sugerăm să vizualizați prezentarea lor de mai jos.