Produse Marca Actisweep

Producătorul francez ActiSweep a adus pe piață conceptul măturilor în formă de V, concept ce îmbunătățește capacitatea de curățare a spațiilor murdare, pe termen mai lung. ActiSweep își propune să observe nevoia consumatorilor și să vină în întâmpinarea lor cu produse certificate, ergonomice, care îmbunătățesc mediul și procesul de lucru. Produsele lor sunt concepute și testate în atelierele proprii, rezultând soluții personalizate pentru cerințele pieții.

Prin parteneriatul cu ActiSweep, echipa Unilift vă propune o nouă metodă, mult mai ușoară și accesibilă pentru măturarea unor cantități mari de deșeuri industrial sau agricole: fibre lungi, pietre zdrobite și grele, materiale umede (biomasă și pulpă compost).

Oricare dintre măturile ActiSweep pot fi utilizate în agricultură, la ferme, în curte, pe marginile drumurilor, în grajduri, pentru însilozare, în industrie, pentru parcări, pentru zonele de depozitare, în tăierea lemnului, pentru a mătura rumegușul și resturile sau podelele atelierelor, în domeniul logistic, pentru zone de depozitare, golfuri, drumuri de acces, paleți de moloz sau baloți, pentru așezarea deșeurilor într-o grămadă și lăsarea unei zone curate.

Pentru mai multe detalii despre măturile ActiSweep din portofoliul Unilift vă sugerăm să vizualizați prezentarea lor de mai jos.