Produse Marca Adler

ADLER Arbeitsmaschinen este compania germană care este specializată pe produse pentru curățenia stradală, în mături mecanizate și aduce pe piața românească prin Unilift mașini de măturat conduse manual, mături cu perii circulare și perii pentru măturat.

Toate echipamentele Adler îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate, materialele din care sunt realizate fiind alese cu grijă pentru a asigura un design robust și mai important, o funcționare fără probleme pe termen lung.

Specialiștii de la Adler cercetează în mod constant piața și pe baza nevoilor utilizatorilor dezvoltă echipamentele profesionale care să reziste la condiții care sunt sub sau peste situațiile standard, acest lucru fiind practic un avantaj – echipamentele Adler funcționează foarte bine chiar și în cele mai dificile condiții.   

Produsele Adler propuse de echipa Unilift pot fi utilizate cu succes pentru a întreține și salubriza diferite spații, putând fi adaptate pentru mașinile municipale de salubrizare sau pentru utilajele și tractoarele agricole din ferme.

Pentru mai multe detalii despre măturile Adler din portofoliul Unilift vă sugerăm să vizualizați prezentarea lor de mai jos.