Kaup este un leader mondial în producția atașamentelor pentru stivuitoare încă din 1962, dezvoltând alături de acestea ariile de echipamente staționare pentru manevrarea containerelor, rotirea și răsturnarea lor.

Produsele sunt menite să satisfacă nevoile clienților adaptând și găsind soluții în foarte multe domenii de activitate din industria ușoară și industria grea, producând anual peste 40.000 de atașamente.

Adițional, compania are departamentul personal de închiriere a atașamentelor care oferă pentru închiriere o gamă foarte largă de atașamente.

Kaup are, de asemenea, un stoc semnificativ de piese de schimb, livrabil în cel mai scurt timp și serviciu post-vânzări dezvoltat și calificat.

Atașamentele Kaup transformă orice stivuitor într-un echipament multifuncțional îmbunătățindu-l cu multe talente datorită translației laterale sau a sistemului de poziționare a furcilor, clampurilor, fiind capabil să efectueze aproape orice solicitare de manevrare a materialelor.

Gamele de produse Kaup sunt disponibile pe plan mondial. Pornind de la prețuri accesibile pentru unele familii de atașamente utilizate pentru solicitări nu foarte dificile, compania are și produse inovative, de capacitate mare dar și produse premium.

Atașamentele se conectează rapid, sunt flexibile, economice și cu profitabilitate economică ridicată. Mai mult, acestea pot fi echipate cu un număr foarte mare de accesorii adiționale.

Indiferent de utilizare, cu înveliș rezistent la soluții saline, cu rotație sau cu grade diferite de deschidere, împreună cu Unilift Kaup pune la dispoziția clienților soluții complete, personalizate fiecărei nevoi existente.

Complexul proces de producție al atașamentelor Kaup cât și fiecare secțiune, în particular, este verificată cu regularitate și atenție de către examinatori independenți renumiți. Întreaga companie, procedurile interne și activitățile de protecție a mediului sunt de asemenea atent monitorizate. Acest lucru aduce siguranța clienților noștri dar și a furnizorilor companiei Kaup din întreaga lume.

Certificări:

ISO9001:2008

DIN EN ISO 3834-2:2005

DIN EN 1090-1:2009/AC:2010

DIN 18800-7:2008-11

ISO14001

ISO50001