Duzele speciale de curățare prezentate la Zilele Portilor Deschise vor putea fi testate din nou la Unilift & Partners Expo Show

Duzele speciale de curățare KEG prezentate în toamnă la Zilele Porților Deschise vor putea fi testate din nou la Unilift & Partners Expo Show

Pe data de 12 mai și 13 mai, va începe un nou evenimenent organizat de echia noastră la punctul de lucru din Dărmănești, Unilift & Partners Expo Show.

Vom aduce în ateția publicului interesat câteva dintre modelele de duze profesionale folosite pentru curățarea și desfundarea tubulaturilor, țevilor, conductelor, șanțurilor și rigolelor, produse din portofoliul nostru care sunt destinate activităților de întreținere a conductelor.

Duzele de curățare KEG asigură performanță în curățare, revoluționând astfel lucrările pentru curățarea a diferitor tipuri de tubulaturi. 

Pentru necunoscători, reamintim faptul că lucrările de desfundare de tubulaturi reprezintă un proces destul de dificil care vizează îndepartarea reziduurilor de diverse tipuri care s-au depus și au format blocaje pe interiorul tubulaturilor.

Rezultatele obținute în urma curățării cu duze speciale de desfundare sunt superioare și obținute într-un timp mult mai scurt decât dacă s-ar folosi alte metode de curățare.

Pentru vizitatorii de la Zilele Tehnologiei de Desfundare Conducte în 2015 și pentru vizitatorii de la Zilele Porților Deschise la Unilift în 2016, am efectuat mai multe teste și demonstrații cu diferite tipuri de duze în ideea de a putea demonstra practic cum ușurează munca de desfundare.

Prin duzele KEG reușim să oferim soluția necesară pentru cele mai dificile spețe de curățare de conducte: curatarea puțurilor, curățarea ecluzelor, îndepartarea rapida și eficientă a noroiului, pietrelor, molozului, nisipului, crengilor și a altor materiale grosiere, pentru îndepărtarea depunerilor solide, pentru desfundarea blocajelor totale, pentru curățarea adâncă a țevilor și conductelor, pentru curățarea țevilor și conductelor problematice, pentru curățarea conductelor vechi, pentru curățarea eficientă a canalelor de transport, pentru curățarea conductelor cu debit de apa mărit, pentru curățarea țevilor circulare, pentru îndepărtarea grăsimilor, pentru îndepărtarea crustelor și depozitelor de pe interiorul conductelor, pentru îndepărtarea nisipului, namolului, noroiului și molozului depus în interiorul conductelor, în general - pentru toate întrebuințările din domeniul curățării conductelor.

De aceea, dacă veniți anul acesta la evenimentul Unilift & Partners Expo Show veți avea ocazia să vedeți cum funcționează aceste duze speciale! Vom testa mult mai multe modele de la KEG, PA și vom arăta cum se pot curăța și desfunda diferite tipuri de tubulaturi. De asemenea,veți putea vedea utilajele și echipamentele expuse de Unilift, dar și de partenerii internaționali și naționali ai firmei.

Veniți să-i întâlniți pe reprezentanții noștri și să le puneți întrebări vineri și sâmbătă, 12-13 mai! Vă așteptăm!