Echipamente tehnologice eligibile pentru programul Microindustrializare 2017: Inovatii pentru curatarea sistemelor de climatizare & sistemelor de evacuare a aburului si fumului din bucatarii

Echipamente tehnologice eligibile pentru programul Microindustrializare 2017: Inovații pentru curățarea sistemelor de climatizare & sistemelor de evacuare a aburului și fumului din bucătării

In zilele noastre a devenit din ce in ce mai important pentru fiecare dintre noi sa respiram un aer care este cat mai curat, fara poluanti, particule, microbi, bacterii sau alte materii care pot cauza problem de sanatate. Din fericire, exista si un trend international in ceea ce priveste legislatia care reglementeaza mentenanta si igiena sistemelor de aer conditionat.

APLICĂ LA PROGRAMUL DE MICROINDUSTRIALIZARE ȘI FII „FURNIZOR DE AER CURAT”

Conductele și tubulaturile sistemelor de ventilație și de aer condiționat pot acumula cantități mari de mizerie, devenind astfel spațiul propice pentru dezvoltarea bacteriilor și mucegaiului, cauzând astfel afecțiuni respiratorii celor care își desfășoară activitatea în astfel de condiții.

De aceea, vă puteți dezvolta un business a cărui activitate să fie curățarea acestor sisteme de climatizare și vă puteți poziționa în fața clienților dvs cu garanția faptului că îi veți ajuta să mențină un mediu de lucru sănătos. Activitatea de curățare a sistemelor de climatizare se află într-o fază de expansiune.

Unilift vă pune la dispoziție pentru asta echipamente innovative pentru curățarea tubulaturilor sistemelor de aer condiționat: gama Tecai de echipamente pentru curățarea tubulaturilor cu aer sub presiune, sisteme electrice robotizate de periere a tubulaturilor și echipamente de curățare cu ultrasunete pentru grilaje de aer condiționat.

Câte clădiri de birouri, sedii de instituții, spitale, școli, companii publice și private există folosesc siteme de aer condiționat? Această piață enormă necesită servicii în legătură cu calitatea aerului interior pentru: respectarea legislației în vigoare, pentru îmbunătățirea performanțelor instalațiilor și pentru grija și responsabilitatea față de sănătatea persoanelor care folosesc clădirile. Toate aceste tipuri de clădiri pot fi în portofoliul firmei dvs, dacă veți alege să investiți într-un business în domeniul prezentat de specialiștii Unilift.

De asemenea, v-ati intrebat care este cea mai des intalnita cauza a incendiilor de la restaurante?

De cele mai multe ori, grasimea acumulata pe diferite elemente ale tubulaturilor sistemelor de evacuare a aburului și fumului din bucătării cauzeaza mirosuri neplacute, in cele mai fericite cazuri, si declanseaza focul, in cele mai periculoase cazuri, desi, la drept vorbind, aceasta este relativ usor de curatat.

Uneori se poate intampla ca aceste acumulari de grasime sa blocheze evacuarea fumului pe una dintre conducte, sa afecteze filtrele, hotele, sistemul de eliminare a fumului fiind astfel mai putin performant si consumand mai multa energie pentru a-si face totusi treaba pe cele care nu sunt infundate.

Din pacate sunt situatii in care aceste acumulari se inflameaza si devin cauza unor incendii de proportii.

O curatare generala in profunzime a sistemului de eliminare a aburilor si fumului din bucatarii, urmat de mentenanta si curatenie periodica, ar fi astfel singura garantie ca bucataria functioneaza cu o instalatie sigura si se pot evita aceste riscuri inutile.

APLICĂ LA PROGRAMUL DE MICROINDUSTRIALIZARE ȘI FII „FURNIZOR DE SISTEME DE EVACUARE CURATE”

Conductele și tubulaturile sistemelor de evacuare a aburilor și a fumului din bucatării și restaurante pot acumula cantități mari de grăsime, devenind astfel spațiul propice pentru dezvoltarea incendiilor, cauzând astfel riscul de a avea pagube mari celor care își desfășoară activitatea în astfel de condiții.

De aceea, vă puteți dezvolta un business a cărui activitate să fie curățarea acestor sisteme de eliminare și vă puteți poziționa în fața clienților dvs cu garanția faptului că îi veți ajuta să își mențină un mediu de lucru fără riscuri.

Aceasta reprezintă o oportunitate pentru cei care vor colabora cu specaliștii Unilift, atât pentru întreprinzători, cât și pentru companiile de curățenie sau întreținere care doresc să-și extindă sau să-și diversifice activitățile. Aceste servicii pot fi abordate cu configurații diferite de echipamente adaptate la natura și amploarea instalațiilor și care pot include cele mai recente inovații tehnice.

Unilift vă pune la dispoziție pentru asta echipamente inovative pentru curățarea elementelor sistemelor de evacuare a aburului și fumului din bucătării: gama Tegras de roboți pentru perierea tubulaturilor și conductelor, sisteme inteligente care generează spumă de curățare activă și echipamente puternice de aspirare de pe tubulaturi, echipamente de inspecție pentru tubulaturi și filtre, dar și echipamente de curățare cu ultrasunete pentru filtre.

Câte bucătării de restaurante, cantine de instituții, bucătării de spitale, cantine de școli, companii publice și private există și au hote și siteme de eliminare a aburilor și a fumului creat în timpul gătitului? Această piață foarte mare necesită în mod cert servicii de curățare pentru îmbunătățirea performanțelor instalațiilor și pentru prevenirea eventualelor riscuri de incendii care pot apărea. Toate aceste tipuri de bucătării, cantine, restaurant pot fi în portofoliul firmei dvs, dacă veți alege să investiți într-un business în domeniul prezentat de specialiștii Unilift.

APLICA LA PROGRAMUL DE MICROINDUSTRIALIZARE SI UNILIFT TE AJUTA SA FACI CURATAREA INDUSTRIALA USOARA

Pentru mai multe detalii și o cotaţie de preţ în ceea ce priveşte echipamentele eligibile pentru realizarea planului de afaceri pentru aplicarea la programul de Microindustrializare 2017 ne puteți contacta la adresa de email bruma@unilift.ro sau telefonic la numărul de telefon 0724.222.451.