Ne vedem la Cleaning Show-București în martie

Unilift Serv se alătură pentru prima dată expozanților de la târgul național CLEANING SHOW BUCUREȘTI în perioada 20-23 martie.

Luna martie aduce la București o manifestare expozitională reper pentru echipamentele și accesoriile pentru industria curățeniei profesionale, de aceea vă invităm la CLEANING SHOW să ne vizitați în Pavilionul C1, la standul 21, între 20 și 23 martie, între orele 10:00 și 18:00.

De această dată, am selectat din portofoliu pentru prezentare în cadrul standului gama de aspiratoare profesionale Starmix, echipamentele portabile MotorScrubber, kiturile de curățenie Unger, pulverizatoarele profesionale Solo, echipamentele de măturat Haaga by Starmix, echipamentele de sablat Ibix, detergenții ecologici Action Pin, detergenții Dreiturm, soluțiile speciale antigraffiti Smart Graffiti, duzele pentru spălare curățare P.A., echipamentele de curățare cu presiune Oertzen, șervețelele speciale Scrubs, echipamentele TecnoVap care utilizează tehnologia bazată pe aburi, soluțiile chimice de curățare Tenzi, covoarele ergonomice și anti-oboseală Coba, covoarele anti-murdărie Abi Mat, dar și sistemele de curățare-lustruire încălțăminte de la Heute.

Pregătirile pe care am început să le facem pentru participarea la acest eveniment au început, așa că vă invităm ca peste ceva timp să ne vedem la CLEANING SHOW la București. Iar dacă domeniul cleaningului este de interes major pentru dumneavoastră, atunci vă dăm minim 5 motive să ne vizitați standul:

1.    Vom prezenta cele mai noi echipamente și detergenți de pe piața de curățenie profesională! Astfel aveți oportunitatea de a cunoaște inovațiile pe care echipa Unilift Serv le promovează prin activitatea diviziei UniClean și ultimele tehnologii pe care furnizorii din topurile mondiale ale curățeniei profesionale le-au prezentat la târgurile de profil internaționale, London Cleaning Show și InterClean Amsterdam, unde Unilift Serv și-a susținut partenerii.

2.    Vom prezenta soluții complete de curățenie pentru interior, pentru exterior, comercial, industrial, produse profesionale eco-friendly și nu numai! Produsele potrivite care transformă experiența curățeniei într-o activitate mai ușoară, mai eficientă și mai sigură indiferent de speță!

3.    Puteți participa la demonstrații și astfel să aveți șansa de a testa eficiența și performanța echipamentelor și soluțiilor de curățare profesională! Astfel aveți ocazia să vedeți cât sunt de îndemânatice echipamentele MotorScrubber pentru curățenia la înălțime, cât de utile sunt kiturile Unger pentru spălarea de geamuri de clădiri și vitrine de magazine, cum puteți mătura mai ușor o suprafață mai mare cu echipamentele Haaga by Starmix, cum se pot pulveriza mai ușor suprafețele ce vor fi spălate și curățate cu uneltele Solo și cât sunt de eficienți detergenții speciali distribuiți exclusiv prin UniClean. Organizăm toate aceste sesiuni demo în fiecare zi a evenimentului pentru a demonstra că la Unilift Serv veți găsi standardele înalte de calitate germană pe care le căutați când vine vorba de tehnologie.

4.    Beneficiați de discounturile speciale acordate doar în cadrul evenimentului Cleaning Show București 2018! Vom avea multe reduceri pe care le puteți afla doar la târg și de care puteți profita doar în cadrul târgului! Specialiștii noștri vor fi acolo pentru a vă îndruma să faceți cea mai bună alegere tehnică pentru nevoile dumneavoastră și vă vor pune la dispoziție oferte de echipamente și soluții profesionale de curățare cu o linie completă pentru toate nevoile.

5.    Puteți participa la tombola și astfel să aveți șansa de a câștiga un kit Unger pentru curățarea geamurilor!

Vă așteptăm să profitați de oportunitățile pe care vi le oferim în cadrul Cleaning Show București.

Unilift prin divizia UniClean este dealer exclusiv MotorScrubber, Unger, Action Pin, Abi Mat, Smart Graffiti și Starmix în România. De aceea, sperăm că evenimentul va fi un bun moment pentru a cunoaște firme noi dornice să devină distribuitori ai produselor din gama UniClean.

Pentru a fi în permanență la curent cu cele mai recente informații despre participarea Unilift și a firmelor din grup la acest eveniment, vă invităm să vizitați constant site-ul nostru unde vom posta noutățile: www.unilift.ro

NB: Program de vizitare CLEANING SHOW 2018:

20 – 22 martie 2018 (marți – joi): între 10.00 și 18.00
23 martie 2018 (vineri): între 10.00 și 16.00

Vă așteptăm! Suntem nerăbdători să vă cunoștem personal și să vă prezentăm echipamentele noastre profesionale!

Pentru mai multe informații despre echipamentele și accesoriile pentru curățenie (modele, consumabile, caracteristici, fișe tehnice, fotografii, demonstrații și prețuri) contactați unul din specialiștii nostri în domeniu la telefon: 0371 364.292 sau 0799.826.900 sau prin email la office@unilift.ro.