Retrospectiva evenimentului Unilift & Partners Expo Show

Cu susținerea partenerilor din Germania, Italia și Romania, evenimentul Unilift & Partners Expo Show a fost un bun prilej de a aduce si a expune la un loc branduri de renume in domeniul tehnic-industrial. Astfel, gradul de internationalizare al evenimentului a atras atenția vizitatorilor datorită soluțiilor inovatoare care au fost prezentate.

De aceea la sediul Unilift Serv au avut loc o multitudine de demonstratii tehnice care devenit un program important pentru piata locala si judeteana, demonstratii de la care nu ar trebui sa lipseasca specialistii in domeniu.

Unilift & Partners Expo Show a fost organizat prima data in toamna anului 2016, cu denumirea de Zilele Portilor Deschise la Unilift. Fiind un eveniment dedicat tehnologiilor si echipamentelor industriale, in cadrul acestuia au fost expuse: scule si unelte electrice, echipamente industriale, scule pentru industria lemnului, scule pneumatice, platforme mobile, furci si accesorii pentru stivuitoare, soluții de ancorare și lanțuri, produse cu design inovativ, scule pentru constructii, scule pentru debitare, profilare și legare fier beton, pompe, compresoare si echipamente acționate hidraulic.

Unilift a dedicat timp discutiilor focusate pe nevoile clientilor, tinand cont de feedbackul si rezultatele voturilor de la ultimul eveniment, sustinand astfel o conferinta pe marginea sablarii si a solutiilor specializate pentru diagnosticul aplicat materialelor vechi și clădirilor istorice, o prezentare a echipamentelor aeroabrazive pentru restaurare Ibix și a diferitelor arii de aplicare. Astfel, s-a pus accent pe prezentarea diferitelor proiecte de restaurare efectuate cu succes, fie ca a fost vorba despre restaurari de clădiri, de monumente istorice sau obiecte de artă vechi.

Ca de fiecare data, Unilift a beneficiat de sprijinul partenerilor sai pentru organizarea  evenimentului, pentru a expune si face teste cu echipamente interesante si de actualitate in domeniul tehnic, astfel incat sa reusim sa informam vizitatorii asupra noutatilor din industrie.

Pe langa prezentarea catalogului, a brandurilor noi si a produselor aferente acestora, au fost lansate oficial si noile oferte promotionale de sezon, cu valabilitate pana pe 30 mai sau pana pe 1 septembrie 2017.

Programul stabilit de echipa Unilift de anul acesta a fost completat si de demonstratiile in regim de teste de lucru, cu accent pe solutiile de sablare cu echipamente IBIX, hidro-sablare cu echipamente cu ultra-presiune OERTZEN, cu suportul dat de compresoarele KAESER.

Pentru vizitatorii de la Unilift & Partners Expo Show am efectuat mai multe teste Ibix:

  • am curățat scrisul de pe o carte de vizită pentru a evidenția acuratețea cu care se pot executa lucrări de sablare,
  • am curățat vopseaua de pe metal pentru a evidenția că echipamentul Ibix este potrivit și pentru a curăța straturile vechi de vopsea,
  • am curățat rugina de pe bucăți de profil pentru a le arăta vizitatorilor diferențele dinainte și de după intervenția cu Ibix,
  • am sablat părți de gard din fier forjat, o căsuță de lemn și geamurile ei.

De asemenea, în showroomul Unilift am avut expuse și scaunul de bar pe jumătate sablat pentru a evidenția cum era lemnul lăcuit și cum este după ce s-a intervenit cu echipamentul Ibix.

Toate acestea în ideea de a demonstra multiplele utilizări pe care acest sistem portabil inovativ le are.

Pe hidro-sablare, ne-am axat pe testarea pe suprafețe de metal ruginite, pe câteva suprafețe de beton, unitatea Oertzen E1800 fiind potrivită pentru aplicații de curățare industrială, îndepărtarea vopselei, a ruginii, pentru curățarea conductelor, în industria grea, în industria construcțiilor, hidro-sablarea în industria navală, în șantierele navale și porturi, pentru curățarea clădirilor, pentru curățarea fațadelor, șamd.

De asemenea, s-au efectuat și teste cu echipamentele de stingere a incendiilor cu spumă OERTZEN FIRE-TEC, cu instalații de control al prafului MOBY DICK, cu utilajele multifuncționale MULTIONE, dar și cu echipamentele de curățare profesională STARMIX, KARCHER și cu duzele speciale de curățare bazine și cisterne PA. Am supus testelor noastre echipamentul de măturat Haaga, echipamentele portabile de curățenie profesională, renumitele Motor Scrubber!

De mentionat este ca de aceasta data evenimentul nostru a beneficiat si de interesul unei televiziune de nisa, AGRO TV, difuzata la nivel national catre abonatii Telecom sau Digi. Ne-a bucurat prezenta echipei de reporteri tv si desigur, si mai mult ne-a bucurat sa vedem prezentare unora dintre echipamentele pe care le avem in portofoliu in reportajul difuzat in cadrul emisiunii Lumea Satului. Va invitam sa vedeti reportajul despre Unilift & Partners Expo-Show.

Pentru a fi în permanență la curent cu cele mai recente informații despre portofoliul Unilift și despre promoțiile noastre viitoare, vă invităm să vizitați constant www.unilift.ro. 

O dată cu această postare vrem să transmitem mulțumiri tuturor celor care ne-au vizitat la Unilift & Partners Expo Show.

(Pentru a vedea pozele la rezoluția lor maximă, click dreapta și apoi selectați opțiunea Open image in new tab)

Mai multe fotografii de la Unilift & Partners Expo Show puteți vizualiza albumul dedicat de pe Facebook.