Unilift anunta lansarea oficiala a site-ului MULTIONE Romania

Pe măsură ce marca MultiOne continuă să se extindă în întreaga lume, echipa din România – Unilift Serv – este încântată să anunțe lansarea noului site MultiOne România: https://multione.ro/​ 

Acest site simplu dedicat brandului MultiOne din România oferă acum o prezentare completă a gamei de utilaje MultiOne care își demonstrează puterea, performanța și abilitățile tehnice.

Vizitatorii pot găsi cu ușurință toate utilajele multifuncționale pe secțiunea "Modele MultiOne" cu fotografii, date tehnice, caracteristici și opțiuni.

În secțiunea "Atașamente", aceștia pot găsi toate atașamentele MultiOne, care se clasifică în funcție de categoria de aplicație și compatibilitatea cu modelele de utilaje.

Dotările opționale disponibile sunt afișate în secțiunea  "Catalog dotări".

Clienții interesați pot lua legătura cu echipa de consultanți MultiOne accesând secțiunea "Contact".

Echipa noastră a lucrat din greu pentru a lansa acest website, clar și detaliat în informații, pentru a fi folosit ca resursă de către cei care doresc să-și achiziționeze astfel de utilaje multifuncționale.

Dacă întâmpinați probleme la utilizarea noului site sau dacă aveți întrebări, contactați-ne. Orice feedback este binevenit. Vă mulțumim!