Unilift Serv la Black Sea Defense & Aerospace

Cea de-a șaptea ediție a expo-conferinței internaționale ''Black Sea Defense and Aerospace - BSDA 2018'' ce va avea loc între 16 - 18 mai, 2018 în București, România și se anunță un mare succes!

Unilift Serv își anunță prezența ca expozant la cea mai mare expoziție de profil din Estul Europei pentru a prezenta o parte din portofoliul dedicat domeniului militar și situațiilor de urgență.

La BSDA 2018, Unilift Serv va fi alături de industria și firmele românești de profil, alături de delegații militare oficiale de pe tot mapamondul, alături de reprezentanți ai Armatei României, pentru a prezenta echipamentele speciale, de prestigiu mondial, care sunt distribuite pe piața românească prin divizia de tehnologii militare și pentru situații de urgență. De aceea, echipa de specialiști ai Unilift Serv vor expune static și dinamic echipamente pe toată durata evenimentului și vă așteaptă în perioada 16-18 mai la standul A1305 din cadrul Hangarului A și la standul Uni01 din cadrul platformei exterioare Romaero, miercuri, pe 16 mai între orele 12:00 și 17:00, joi, pe 17 mai, între orele 10:00 și 17:00 și vineri, pe 18 mai, între orele 10:00 și 15:00.

Unilift – dealer de echipamente și accesorii profesionale pentru susținerea activităților militare, activităților de intervenții la situații de urgență și nu numai, participă pentru a aduce în atenţia specialiștilor din domeniu, dar și publicului larg, echipamente pe care le au în dotare instituțiile ce gestionează situaţii de urgenţă în țări precum Germania (Oertzen Fire Tec, RUD, Pewag), Elveția (MobyTank by Frutiger), Olanda (Resqtec), Finlanda (Dynaset), Italia (MultiOne), etc.

Prezența echipei de tehnicieni ai Unilift Serv la BSDA 2018 de la Romaero în București, va fi oportunitatea echipei de a prezenta din nou pe piața din România noile tehnologii de stingere a incendiilor prin gama de echipamente mobile destinate departamentelor de stingere a incendiilor, detașamentelor de pompieri. Produs de renume mondial, Oertzen HDL 250, un echipament mobil de stingere a incendiilor produs în Germania și adus în România de Unilift, deja a atras atenția detașamentelor de pompieri și persoanelor interesate de aflarea secretelor din spatele operațiunilor rapide de stingere a incendiilor. Prezentat de către Unilift și la Zilele Porților Deschise și la Expo Militar Bacău în 2016, sau în cadrul unor demonstrații speciale organizate chiar la centrul logistic Unilift Serv, echipamentul Oertzen HDL 250 va fi un echipament care va atrage din nou atenția vizitatorilor.

Unilift Serv, lider regional în furnizarea de solutii integrate si de echipamente profesionale si industriale, participă la evenimentul BSDA 2018Gama de soluții pentru domeniul militar este așadar activ promovată prin prezentările dedicate din timpul evenimentului. Unilift Serv se află la prima participare în cadrul BSDA, de aceea, echipa de tehnicieni va veni cu soluții suport de excepție ce pot ajuta structurile instituționale de apărare, ordine publică și siguranță națională în vederea realizării activităților specifice cu dotări tehnice la standard NATO

Specialiștii tehnicieni ai Unilift Serv vor prezenta și sistemele automate de spălare și decontaminare pentru auto-specialele militare și pentru tancuri. Instalațiile Moby Tank sunt fabricate în Elveția și aduse în România de Unilift Serv. Aceste sisteme sunt ideale pentru a putea spăla toate tipurile de vehicule militare pe șine sau pe roți, asigurând astfel o bună mentenanță a sistemelor autospeciale militare, scurtând timpul necesar pentru curățare, fiind ideale pentru a fi utilizate în pregătirea înainte de servisarea sau repararea autospecialelor. Astfel, un număr mare de vehicule militare pot fi curățate după manevre și exerciții într-un mod rapid și eficient.

De asemenea, vor fi prezentate și tehnologiile de ridicare și ancorare, precum și sistemele de securizare pentru transport de încărcături militare, gama de lanțuri antiderapante pentru autospeciale militarelanțuri și sisteme special de lanțuri destinate pentru fiecare aplicație standard sau specială în domeniu militar terestru, maritim și aerian.

Soluțiile Unilift Serv pe care echipa le va prezenta la această ediție BSDA, au fost gândite în direcția susținerii proceselor de intervenție în diferite situații de urgență de salvare, prim-ajutor si protectie civilă.

În cadrul expoziției echipa Unilift poate pune la dispoziția vizitatorilor interesați, oricând, informații și oferte ale echipamentelor profesionale pentru situații de urgență Resqtec din portofoliu. Destinate în mod special uzului profesional, proiectate pentru răspuns rapid pentru pompieri, poliție, ambulanță și operatorii de remorcare camioane, recunoscutele sistemele Resqtec sunt fabricate în Olanda și aduse în România de Unilift Serv pentru a ajuta instituțiile să se doteze cu echipamente care asigură procedee de intervenție rapidă cu rezultate foarte bune în cazul situațiilor de urgență, în descarcerări, în situații în care este nevoie de prim ajutor, în susținerea autovehiculelor răsturnate în șanțuri la accidente, în operațiuni de salvare, în intervențiile pe timp de noapte, pentru intervenții în caz de accident maritim, etc.

De asemenea, vor fi prezentate cele mai noi echipamente acționate hidraulic. Accesoriile acționate hidraulic de la Dynaset - produse în Finlanda și aduse în România de Unilift Serv, cum ar fi compresorul, generatorul de curent electric, sau chiar și pompa de presiune sunt de mare interes atât pentru echipajele de pompieri, cât și pentru militarii care pleacă în diferite aplicații și misiuni unde pot utiliza în mod eficient puterea hidraulică furnizată de autospecialele din dotare. Echipamentele acționate hydraulic de la Dynaset le permit să fie mult mai productivi și mai eficienți.

În timpul evenimentului BSDA 2018, vizitatorii standurilor Unilift Serv vor putea vedea și modele de încărcătoare frontale MultiOne ce pot susține activitățile forțelor militare datorită prezenței lor puternice, datorită performanței lor excepționale și a caracteristicilor inovatoare. Aceste utilaje articulate sunt produse în Italia și aduse în România de Unilift Serv, iar la expoziție, echipa va avea o multitudine de demonstrații speciale, adresate instituțiilor prezente, autorităţilor şi specialiştilor din domeniul militar.

Pentru a fi în permanență la curent cu cele mai recente informații despre participarea Unilift la acest eveniment, vă invităm să vizitati constant site-ul nostru unde vom posta noutățile: www.unilift.ro

NB: Program de vizitare BSDA 2018:
  • miercuri, pe 16 mai între orele 12:00 și 17:00,
  • joi, pe 17 mai, între orele 10:00 și 17:00
  • vineri, pe 18 mai, între orele 10:00 și 15:00.

BSDA 2018 este o Expoziție și Conferință Internațională dedicată Industriei Aeronautice, Apărării, Securității Naționale, Securității Cibernetice și Securității Private. BSDA 2018 este organizată cu sprijinul oficial al Guvernului României și cu sprijinul Serviciului Român de Informații (SRI), BSDA 2018 este singura Expoziție din domeniu din România Certificată Oficial de către U.S. Department of CommerceEveniment organizat cu sprijinul Ambasadei SUA la București prin Departamentul Comercial.

Unilift Serv SRL este expozant oficial al BSDA 2018 și va prezenta: sisteme de salvare si supraviețuire, echipamente și tehnologii de răspuns în caz de urgentă, tehnologii și echipamente de salvare, prim-ajutor si protecție civilă. Echipa Unilift Serv se va afla la locul expoziției pe toata perioada desfășurării expozitiei. Înainte de aceasta perioadă, putem fi contactați la biroul nostru.

UNILIFT SERV SRL – DATE DE CONTACT:

Constantin Brumă – Manager General

Email: bruma@unilift.ro

Număr de telefon: +40 724 222 451

Showroom: Strada Calea Trotușului, nr. 271, la ieșirea din Comănești spre Dărmănești, județul Bacău