Unilift Serv lansează pe piață detergenții ecologici dezvoltați în Franța de Action Pin

Dezvoltarea puternică a trendului de a utiliza produse ecologice chiar și în ceea ce privește curățenia, a impus noi abordări pentru strategia de dezvoltare a portofoliului Unilift Serv cu soluțiile dedicate acestui segment. Astfel, având în vedere analiza făcută detergenților ecologici de pe piața internațională, managementul firmei va aduce pe piața din România produsele dezvoltate de inginerii francezi de la Action Pin care au la bază derivați din rășină de pin. Este vorba despre gama Enzypin pentru curățare ecologică și gama Le vrai professional pentru odorizare și igienizare.

Producătorul francez Action Pin proiectează, produce și comercializează preparate din derivați de terebentină, rășini și acizi grași, materii prime naturale extrase din pini. Produsele Action Pin sunt produse certificate calitativ, ergonomice, care îmbunătățesc mediul și procesul de lucru. De asemenea, se bucură de certificarea europeană Ecolabel, fapt ce demonstrează abordarea companiei în ceea ce privește politicile eco în ceea ce privește ciclul de viață al produsului, încă de la extracția materiilor prime, fabricarea, distribuția și utilizarea la reciclare, până la eliminarea după utilizare.

Prin parteneriatul cu Action Pin, echipa Unilift vă propune noi soluții pentru degresarea, parfumarea sau curățarea în diferite tipuri de încăperi și medii aglomerate cum ar fi instituții, cafenele, hoteluri și restaurante. 

Noile produse Enzypin disponibile acum la Unilift sunt fabricate dintr-o combinație de enzime, material organice și ingrediente active cu proprietăți de biodegradare a grăsimilor și degresare, dizolvare și odorizare a murdăriei. Rolul enzimelor din rețeta detergenților Enzypin este de a mijloci și ușura reacțiile de degradare a murdăriei, care se va îndepărta apoi mai ușor.

În cazul detergenților biodegradabili Le vrai professionel vorbim despre un tip de detergenți care se descompun sub influența microorganismelor din apă în substanțe nenocive, protejând astfel mediul natural. Detergenții ecologici Le vrai professionel reprezintă noua tendință în domeniul îngrijirii diferitelor spații și curățeniei profesionale, toți compușii lor având la bază ani de zile de concepție, testări și inovații.

Produsele de curățare se pot găsi pe site-ul Unilift în secțiunea dedicată detergenților, detaliate, prezentate cu denumirile de Le vrai professionnel și Enzypin.

Link-ul rapid către produsele marca Action Pin este http://unilift.ro/actionpin 

Sperăm ca și clienții noștri să fie receptivi la această nouă generație de detergenți, nu numai din punctul de vedere al impactului asupra mediului, dar și din cel privind beneficiile directe - rezultatele eficiente pe care produsele Action Pin le au în degresare, odorizare, dezinfectare sau curățare în diferite spații: clădiri, spații comerciale, birouri, instituții, spitale, cafenele, hoteluri, pensiuni, restaurante, ferme de animale sau spații de producție, etc.

În calitate de distribuitor și inițiator de parteneriate care să aducă inovație pe piața internă, Unilift devine un jucător din ce în ce mai important pe piața de cleaning din România și în acest segment special.

Pentru orice informatii si detalii suplimentare specialistii firmei va stau la dispozitie la tel 0371 364 292 sau office@unilift.ro.