Unilift Serv va invita la Prezentarea tehnica despre curatare industriala prin hidro-sablare sustinuta de specialisti din Germania

Echipa Unilift Serv are deosebita plăcere de a vă invita la Prezentarea internațională

„Echipamente de curățare cu ultra-presiune (hidro-sablare) și demonstrații practice”

susținută de specialiști de la compania Oertzen din Germania cu peste 60 ani de experiență în tehnica hidro-sablării:

  • Dl. Patrick Ruffat, specialist în unitățile de curățare cu ultra presiune
  • Dl. Dominik Schneider, specialist echipamente de curățare cu presiune

Printre cele mai importante domenii de aplicare pentru echipamentele de hidro-sablare se numără sablarea abrazivă, restaurarea suprafețelor de beton, restaurarea monumentelor, decolorarea diferitor tipuri de suprafețe, deratizare, curățarea la ultra-presiune, curățarea la înaltă presiune, curățarea industrială, îndepărtarea vopselei, curățarea conductelor, hidro-sablarea în industria grea, în industria construcțiilor, hidro-sablarea în industria navală, curățarea diferitor tipuri de suprafețe din șantierele navale și porturi, pentru curățarea clădirilor, pentru curățarea fațadelor, șamd.

În România, tehnologia Oertzen de la Unilift a ajuns să fie soluția potrivită pentru multe dintre aceste situații. Avem clienți care de-a lungul timpului au cumpărat echipamente de curățare pe baza tehnologiei cu jet de apă cu presiune și care astăzi își desfășoară activitățile cu ajutorul echipamentelor.

Despre echipamentele de curățare Oertzen care au o multitudine de arii de aplicare, dar și despre multe exemple practice ale utilizării tehnologiei de hidro-sablare se va discuta în timpul prezentării tehnice organizate în cadrul evenimentului Unilift & Partners Expo-Showpe 12 mai cu începere de la ora 10.00, la Showroom-ul Unilift Serv aflat la ieșirea din Comănești spre Dărmănești.

Agenda prezentărilor:

  • Prezentarea echipamentelor de curățare cu ultra-presiune Oertzen, susținută de dl. Patrick Ruffat, specialist în unitățile de hidro-sablare
  • Prezentarea diferite domenii de aplicare pentru echipamentele cu ultra-presiune Oertzen, susținută de dl. Dominik Schneider, specialist echipamente de curățare cu presiune

​Prezentările vor fi urmate de o sesiune de întrebări și răspunsuri pe marginea subiectelor prezentate, dar și de mai multe demonstrații de hidro-sablare a diferitor tipuri de suprafețe cu echipamentul Oertzen E1800.

Înscrierea la prezentare se va face prin confirmarea participării la adresa de e-mail anca.b@unilift.ro sau la numărul de telefon 0721.199.103 până pe 8 mai 2017. Pentru informații suplimentare despre tehnologia Oertzen ne puteți contacta la numărul de telefon: 0724.222.451 sau pe adresa de e-mail bruma@unilift.ro.

Vă mulțumim și vă așteptăm! Echipa Unilift Serv