Unilift va asteapta la INDAGRA 2017

Unilift Serv va participa la Târgul Internațional Indagra, eveniment dedicat producătorilor de alimente și furnizorilor de tehnologii si echipamente de procesare în industria alimentară, ce va avea loc anul acesta în cadrul Pavilionului Central Romexpo, în perioada 25-29  octombrie 2017.

Luna octombrie aduce la București o manifestare expozitională reper pentru utilajele, echipamentele și accesoriile pentru industria agro-alimentară, ediție desfășurată sub Înaltul Patronaj al Președintelui României.

De aceea vă invităm la INDAGRA să ne vizitați în Pavilionul Central și în Pavilionul C6, între 25 și 28 octombrie, între orele 10:00 și 18:00 și pe 29 septembrie între orele 10:00 și 16:00.

De această dată, am selectat din portofoliu pentru prezentare în cadrul standurilor echipamente și detergenți speciali, dar și utilaje multifuncționale MultiOne

Vizitându-ne la standul B130 din pavilionul central, veți putea vedea echipamentele și detergenții care sunt produse comercializate cu exclusivitate de Unilift, dar și teste efectuate cu detergenții în cadrul sesiunilor de sampling organizate special.

Vă invităm să discutați cu specialiștii din echipa noastră pentru a afla mai multe informații despre echipamente și detergenți speciali pentru curățare și igienă în industria alimentară, în industria cărnii, în zootehnie și în agricultură, modalitatea de utilizare corectă și eficientă a acestora, cele mai noi branduri din portofoliu și orice alte informații despre realizarea și menținerea curățeniei.

Echipa Unilift se mândrește cu experiența acumulată pentru acest sector de cleaning și cu fidelitatea clienților care au apreciat calitatea soluțiilor achiziționate. De aceea, participarea în cadrul Târgului Internațional Indagra reprezintă o ocazie ideală de a interacționa cu clienții firmei și de a le oferi informații despre soluțiile care le sunt necesare pentru întreținerea curățeniei în activitățile pe care le desfășoară.

În plus, la standul 43 din pavilionul C6 veți putea asista la prezentarea utilajului deja foarte cunoscut, MultiOne. Cu o mare versatilitate în aplicațiile la care poate fi folosit, vor fi prezentate mai multe modele de utilaje MultiOne cu diferite atașamente care pot fi folosite atât pentru agricultură, horticultură, pomicultură, viticultură și zootehnie, cât și pentru construcții, uz comercial, logistic, etc.

Gama MultiOne este una foarte variată, având multe modele de utilaje multifuncționale, la care pot fi folosite peste 180 atașamente diferite. Așteptăm toți fermierii care sunt interesați de utilaje performante pentru a le prezenta atuurile pe care le au aceste multifuncționale de mici dimensiuni, dar puternice pentru lucrat pământul, la care se pot rula atașamente pentru toate operațiile agricole. Vă putem spune, că aceste utilaje, în mod sigur merită investiția, deoarece astfel vă puteți ușura cu mult lucrările agricole.

Pentru a fi în permanență la curent cu cele mai recente informații despre participarea Unilift la acest eveniment, vă invităm să vizitati constant site-ul nostru unde vom posta noutățile: www.unilift.ro

NB: Program de vizitare INDAGRA 2017:

25 – 28 octombrie 2017 (miercuri – sâmbată): între 10.00 și 18.00
29 octombrie 2017 (duminică): între 10.00 și 16.00

Vă așteptăm!