Unilift va participa la BIFE SIM 2017

Unilift Serv se alătură și anul acesta echipelor Ben-Jon Stivuitoare & Danibrum by Tehnoholz Group pentru târgul internațional BIFE SIM 2017 în perioada 13-17 septembrie.

Luna septembrie aduce la București o manifestare expozitională reper pentru echipamentele și accesoriile pentru industria lemnului, de aceea vă invităm la BIFE SIM să ne vizitați în Pavilionul Central și pe platforma exterioară a Pavilionului Central, între 13 și 16 septembrie, între orele 10:00 și 18:00 și pe 17 septembrie între orele 10:00 și 16:00.

De această data, am selectat din portofoliu pentru prezentare în cadrul standurilor utilaje multifuncționale MultiOne și echipamentele pentru sablare Ibix

Vizitându-ne la standul interior, veți putea vedea rezultatul testelor efectuate de echipa noastră pe diferite materiale cu echipamentul de sablare Ibix.

Gama dedicată de echipamente pentru sablare de la Ibix o recomandăm clienților care vor să efectueze lucrări de curățare de suprafețe prin sablare, pentru restaurari de obiecte de artă foarte vechi, pentru recondiționări de mobile veche, dar și celor care au de prelucrarat lemn, metale, etc. Gama Ibix este una variată, iar sablarea este o foarte bună soluție de finisare sau recondiționare a lemnului.

În general, curățarea suprafețelor lemnoase precum parchetul, mobila, panourile, lambriurile sau chiar a construcțiilor de lemn reprezintă o sarcină dificilă. A curăța de praf sau a spăla manual cu mopul sau peria aceste suprafețe deja nu mai are nici o eficiență. De aceea pentru a oferi un finisaj de calitate, echipa Unilift recomandă procedeul sablării lemnului pentru menținerea acestor spații curate, potrivite pentru lucru sau pentru trai. Pe lângă faptul că sablarea curăță suprafața lemnoasă, în același timp îi oferă și strălucire, făcând-o sa fie mult mai fresh și să pară ca nouă. Practic, cu ajutorul echipamentelor de sablare pe care le aducem la expoziție, puteți îndepărta murdaria ce s-a adunat de-a lungul timpului, reușind astfel să redați aspectului inițial al mobilierului.

În plus, la standul exterior veți putea asista la prezentarea utilajului „vedetă” MultiOne, îl veți putea testa şi vă veţi convinge astfel de performanţa şi utilitatea acestuia. 

Gama dedicată de utilaje multifuncționale de la MultiOne o recomandăm clienților care vor să efectueze lucrări de transport mărfuri, lucrări de manipulare a sarcinilor lemnoase, pe șantiere, dar și celor care au de făcut alte activități care pot fi facilitate și ușurate considerabil (de exemplu: în agricultură, în construcții, în hale, în fabrici, pe drumuri, etc.). Gama MultiOne este una foarte variată, având multe modele de utilaje multifuncționale, la care pot fi folosite peste 180 atașamente diferite. 

La BIFE SIM 2017, specialiștii Unilift vă propun să vedeți utilajul MultiOne Modelul 2.3: unul din cele mai mici modele, foarte economic, care permite folosirea utilajului chiar și în spații foarte strâmte. Datorită motorului furnizează o putere fiabilă fără probleme pentru a rula cu diferite atașamente. Este unul dintre cele mai bune modele dintre gama utilajelor mici și din gama de mini încărcătoare.

De asemenea, tot pentru BIFE SIM 2017, echipa Unilift va prezenta din nou și utilajul MultiOne Modelul 7.3+: design placut, capacitate mare de ridicare, cabină deschisă pentru vizibilitate mare, funcții multiple bazate pe putere, control și tracțiune pe orice teren. Datorită construcției sale de excepție, se comportă la fel de bine atât pe teren plan, cât și pe teren accidentat, fiind dotat cu contragreuți ce asigură echilibrul. Este unul dintre cele mai bune modele dintre gama utilajelor medii și din gama de mini încărcătoare. 

Desigur, alături de noi vă așteaptă echipa Ben-Jon cu o gamă largă de stivuitoare și echipa Danibrum by Tehnoholz Group cu utilajele pentru prelucrarea lemnului și a palului.

Pentru a fi în permanență la curent cu cele mai recente informații despre participarea Unilift și a firmelor din grup la acest eveniment, vă invităm să vizitati constant site-ul nostru unde vom posta noutățile: www.unilift.ro

NB: Program de vizitare BIFE SIM 2017:

13 – 16 septembrie 2017 (miercuri – sâmbată): între 10.00 și 18.00
17 septembrie 2017 (duminică): între 10.00 și 16.00

Vă așteptăm!