Utilajele multifunctionale MultiOne in teste la Unilift & Partners Expo Show

MultiOne, binecunoscutele utilaje articulate, vor fi testate în această primăvară cu atașamente potrivite pentru șantiere de construcții, precum și multe atașamente special concepute pentru agricultură.

În timpul evenimentului Unilift & Partners Expo Show va fi posibil să aruncați o privire mai atentă la trei modele de încărcătoare frontale și să observați la prezența lor puternică, performanța lor excepțională și caracteristicile inovatoare. Vom avea o multitudine de demonstrații speciale, adresate antreprenorilor, autorităţilor locale şi specialiştilor din domeniul construcții-arhitectură, industrie grea și ușoară.

Echipa noastră  vă stă la dispoziție pentru a vă explica toate avantajele și vă ghida în funcțiile de operațiunile pe care vreți să le efectuați cu utilajele către modelul care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră. Acest supor și know-how este foarte important având în vedere multitudinea de atașamente disponibile și diferențele dintre seriile de utilaje. Practic, la evenimentul nostru veți avea ocazia să aflați care este utilajul cel mai potrivit pentru nevoile dvs. 

Pentru a fi în permanență la curent cu cele mai recente informații despre participarea Unilift la acest eveniment, vă invităm să vizitati constant site-ul nostru unde vom posta noutățile: www.unilift.ro

NB: Program de vizitare UNILIFT & Partners Expo Show:

VINERI 12 mai: între 10.00-18.00
SAMBATA 13 mai: între 9.00-16.00

Veniți să-i întâlniți pe reprezentanții noștri și să le puneți întrebări vineri și sâmbătă, 12-13 mai! Vă așteptăm!