Produse Marca BRAVI

Bravi este compania italiană care produce cu tehnologii avansate platforme mobile care fac față cu brio solicitărilor din supermarketuri și hypermarketuri.

Platformele Bravi sunt fabricate pentru a acoperi un domeniu mai amplu de utilizare, cum ar fi în comerțul de retail, în depozite, în constructii interioare și exterioare, în amenajări, etc.și sunt folosite de companii de renume din intreaga lume cum ar fi B&Q, CASTORAMA, BRICORAMA, SELF, MEDIA MARKT, METRO, LIEBHERR, MVS ZEPPELIN, IVECO etc.

Principalele puncte forte care le recomandă sunt faptul că rata de defecțiune este foarte mică, costurile de întreținere sunt mici și încarcarea bateriilor se efectuează rapid.

Astăzi, platformele Bravi sunt caracterizate de versatilitate, stabilitate, durabilitate, permițând utilizatorului să le folosească ușor și sigur într-o varietate de aplicații care să-i confirme justețea sloganului companiei: simplitatea care îți face viața mai ușoară!

Nu ezitați să aflați mai multe detalii despre platformele Bravi. Vizualizați prezentarea produselor Bravi puse la dispoziție de specialiștii de la Unilift de mai jos.