Produse Marca CEJN

Este știut că CEJN este un brand suedez cunoscut peste tot în lume pentru reputația de leader în ceea ce privește echipamentele de conectare rapidă și este definită de cinci valori de bază: inovație, grija față de mediu, siguranța, calitate și performanța. Acestea  arată de fapt cum lucrează compania și care-i sunt standardele.

Specialiști în conectare rapidă încă din 1955, CEJN și-a extins linia de producție de la echipamente de aer comprimat, pentru a cuprinde și alte arii precum echipamentele de absorbție a aerului, uleiului hidraulic, lichidelor și gazelor. Cuplele și niplurile au capacitate mare de utilizare fiind robuste și ușoare. Aditional, linia de producție CEJN include accesorii pentru produse, cum ar fi: adaptoare, furtune, tambururi, indicatoare de presiune, filtre de aer și pistoale de aer.

În prezent, produsele CEJN puse la dispoziție de echipa Unilift sunt echipamentele de cuplaje și nipluri, accesoriile pentru cuplaje și nipluri, accesoriile snap check, furtunuri de înaltă presiune, indicatoare de presiune, etc.

Pentru mai multe detalii despre aceste echipamente și accesorii vă sugerăm să vizualizați prezentarea produselor de mai jos.