Cleste Resqtec Combi Q1 HP-FF

Cleștele Q1 este proiectat pentru a taia pedale de frana, balamale, volane, stalpi de masina si nu numai. Foloseste forta de departare pentru a-si face loc in cele mai inguste spatii. Q1 este o necesitate pentru echipele de salvare. Permite accesul in locurile greu de ajuns. 

Cleștele Q1 Combi: un echipament mic, dar puternic!

Q1 este proiectat pentru a taia pedale de frana, balamale, volane, stalpi si nu numai. Foloseste forta de departare pentru a face loc in cele mai inguste spatii. Q1 este o necesitate pentru echipele de salvare. Permite accesul in locurile greu de ajuns.

Q1 este un singurul instrument de aceasta marime care este echipat cu un cap pivotant de 180˚. Putand fi rotit la 180˚, lamele clestelui pot ajunge in locuri in care alte instrumente nu pot ajunge. Gradul de flexibilitate pe care il are in spatii limitate este incomparabil.

Separand manerul principal permite un acces facil in spatii stramte fara a-l pierde totusi din vedere.

Permite chiar unui alt operator sa preia controlul asupra manerului in cazul in care se cere aceasta. Q1 prezinta valve de siguranta (DIN) care determina ca functia de distantare sa fie capabila sa sustina greutati. Aceasta functie il determina sa fie un cleste cu o incredibila functionalitate de distantare.

Combinatia perfecta intre cleste de taiat si distantator intr-un ambalaj compact si flexibil.

Pentru specificatii tehnice detaliate consultati PDF-ul atasat mai jos.

Documente

Imagini informative

Solicita pretul

  Va rugam sa va autentificati.
LOGIN INREGISTRARE