Cleste Resqtec G6s

Mai putini pasi inseamna o mai mare eficienta, deci timp functionare indelungat. In sistemul hidraulic cu baterie (pompa, lichid, valve etc.) reduc eficienta. Eliminand lichidul hidraulic si pompa din sistem, eficacitatea produsului este mai mare. 

Clestii din seria G – larga varietate de posibilitati de taiere

Designul lamelor influenteaza puternic randamentul clestelui. Ele transforma/convertesc puterea (forta) creata in unealta si in ce maniera aceasta taie diferite materiale.

Lama A ofera performanta superioara in taiat; taie in etape pentru un maxim de eficienta

Lama W este optima pentru caroserii auto. Deschiderea larga a lamei atrage materialul catre centrul reliefat unde forta este ce mai mare.

Lama imbina calitatile ambelor lame: modul de taiere cu care esti obisnuit cu performanta dintre lama A si W.

La Resqtec, se cerceteaza neincetat noi modalitati de imbunatatire a lamelor si procesului de taiere , cat si a durabilitatii.

Operate de Optimized 350 bar, clestii hidraulici din seria G iti frunizeaza tot controlul de care ai nevoie pentru a-ti efectua slujba in siguranta. Trec prin materiale de rezistenta mult mai repede, fara a folosi toata capacitatea cu care sunt inzestrati. De asemenea, solicita mai putin componentele uneltelor si lamele clestilor pentru a reduce riscul de rupere. 

Pentru mai multe detalii, accesati documentul PDF atasat.

Documente

Imagini informative

Solicita pretul

  Va rugam sa va autentificati.
LOGIN INREGISTRARE