Despre

UNILIFT Serv este o firmă care răspunde nevoii pieței de echipamente și soluții tehnice profesionale, fiind ultima înființată din grupul de firme Ben-Jon și Tehnoholz, în 2011, atunci când printr-o analiză a pieței s-a constatat o cerere mare de piese pentru stivuitoare.

Astfel, în primii doi ani, principal activitate a fost furnizarea de piese pentru stivuitoare, extinzându-se ulterior și către echipamentele de curățenie și platformele mobile.

Anul 2013 a marcat începutul unei lungi serii de colaborări internaționale care au extins semnificativ portofoliul de colaboratori cu furnizori din întreaga Europă: Germania, Finlanda, Franța, Italia, Belgia, Danemarca, Olanda, etc. 

În 2015, Unilift Serv a obținut certificările care atestă implementarea unui management al calității și de mediu, în conformitate cu standardele internaționale de calitate EN ISO 9001:2008 și cele de mediu EN ISO 14001:2004.

Anul 2016 a adus echipei Unilift Serv titulatura de „Firmă de încredere” și o dată cu aceasta și recunoașterea pentru reputația creată de-a lungul timpului și pentru etichetă în managementul afacerilor, precum și pentru atitudinea corectă în ceea ce privește clienții și partenerii de afaceri.

La Unilift credem cu tărie în dezvoltarea de relații de lungă durată cu clienții noștri, ceea ce ne permite să înțelegem în profunzime specificul activității, nevoile de echipamente, accesorii și utilaje. Vrem parteneriate, mai mult decât vânzări.

Viziunea noastră este sa creăm plus-valoare pentru clienții nostri oferindu-le cele mai bune soluții și echipamente profesionale de la furnizori de top din întreaga lume și servicii personalizate de consiliere în alegerea celor mai potrivite echipamente conform nevoilor pe care le au, precum și asistență promptă acordată post-cumparare pentru buna desfășurare a activităților lor.

Dintre clienții mulțumiți din portofoliul de peste 1500 de companii putem enumera: Damen Galați, Daewoo Mangalia, Jysk România, Plafar România, Elba, Continental, Holzindustrie Schweighofer, Ursus, Conest Iași, Strabag, Agricola Internațional, RusTrans, ADF, AutoLiv, etc.

Încrederea, promtitudinea și profesionalismul nostru sunt elementele care ne recomandă și sunt ... din partea casei!