Dispozitiv de spargere a betonului C6

Dispozitivele sunt prevazute cu varfuri inlocuibile pentru a garanta o functionare optima si eficienta in orice circumstanta. 

Cu toate acestea, in timp, varfurile se uzeaza si se desprind de clesti. 

Dispozitivele RESQTEC sunt prevazute cu varfuri pentru sfaramare care pot fi inlocuite pentru a garanta o folosire optima a instrumentelor. 

Invelisul protector este esential, daca nu obligatoriu. 

Are rolul de a preveni improscarea cu bucati din betonul ce tocmai a fost sfaramat, deci de a creea un mediu mai sigur pentru salvator. 

Invelisul protector al dispozitivelor RESQTEC se diferentiaza de cele standard prin flexibilitate si faptul ca poate fi schimbat.

Acesta este atasat direct pe bratele clestelui, permitand invelisului protector sa se sincronizeze cu miscarea acestora.

Invelisul se muleaza pe materialul ce urmeaza sa fie sfaramat, avand grija ca bucati din beton sa nu sara, ci sa ramana deasupra si dedesubtul dispozitivului. 

Cele mai multe modele de pe piata sunt echipate cu un invelis protector fix, pentru a feri mana salvatorului. Invelisul protector flexibil elimina problemele create de protectia fixa pe care alte instrumente o au.

Dispozitivele RESQTEC usureaza munca salvatorului, oferind o mai mare mobilitate de miscare.

In ciuda faptului ca nu exista dispozitii speciale pentru dispozitivele de spargere a betonului ce trebuie respectate, RESQTEC  a testat dispozitivele C6 pentru ca ele sa fie in concordanta cu urmatoarele norme: 

• 2006/42/EC European Machinery Directive 

• ISO 4413 Fluid Power Systems

• EN-13204-2004+A1-2012 (Cerinte selective si normale) 

• NFPA-1936-2010 (Cerinte selective) 

• Testul RESQTEC pentru durabilitate

Pentru specificatii tehnice detaliate consultati PDF-ul atasat mai jos.

 

 

Documente

Imagini informative

Solicita pretul

  Va rugam sa va autentificati.
LOGIN INREGISTRARE