Distantator Resqtec P4x

Seriile X de distantatori: performanta practica fara egal

Cea mai mare provocare cand vine vorba de distantatori este designul falcilor. Trebuie sa fie destul de puternic si in acelasi timp, sa aiba varfuri foarte subtiri. Falca este cheia pentru o actiune de succes. Trebuie sa transfere toata puterea clestilor intr-un spatiu mic. La RESQTEC am facut cercetari ample si am testat mai multe modele de clesti pentru a fi capabili sa oferim cea mai buna solutie.

  1. Dintii clestelui: In timp de distanteaza, baza clestelui se mareste si materialul se indoaie. Dentii de la varful clestelui se fixeaza in material, asigurand o prindere mai buna.
  2. Dinti interiori pe ambele parti ale clestelui pentru o mai ferma prindere: Dintii interiori apuca strans in materialul ce trebuie distantat. Drept rezultat, falcile sunt in pozitia corecta si este utilizata forta maxima. Am ajuns la concluzia ca este de preferat sa nu ai dinti prea multi sau prea mari.
  3. Varfuri foarte mici: Varfurile mici se infiltreaza cu usurinta in spatii inguste.
  4. Panta potrivita: Unghiul pantei este proiectat sa permita cea mai buna prindere pas cu pas. Rezultatul este acela ca falca prinde materialul ferm, minimalizand riscul de a iesi.

Clestii distantatori Seria X incorporeaza tehnologia EWO. Manerul central de transport al distantatorului este pozitionat in jurul instrumentului. Aceasta duce la o aliniere perfecta a uneltei si asigura o mai buna prindere, dar si confortabila, in oricare ai fi pozitia instrumentului.

Deschidere de 140˚

Unghiul maxim de deschidere al distantatorului are un impact major in procesul de spatiere. Teoretic, fortele de distantiere cresc considerabil la unghiuri foarte mari, insa, in acelasi timp, distantarea propriu-zisa scade la 0. Calcule simple si experienta arata ca daca un unghi este mai mare de 140˚, clestele isi pierde capacitatea de a distanta. Pur si simplu nu mai distanteaza, ci determina clestii sa se inchida, desi, teoretic, fortele s-au marit. Tocmai din acest motiv, distantatorii Resqtec sunt limitati la o deschidere de 140˚. 

Distantatorul P4 – Putere si versatilitate

Echipamentul P4x este folosit deja cu incredere de multe echipe de specialitate precum Armata, USAR (United States Army Rangers), Pompieri. Designul de incredere necesita putina mentenanta, minimalizand riscul de stricare.

P4x este o unealta fara echivalent, indispensabila echipelor de salvare. Este unealta ideala pentru o interventie rapida si eficienta.

Documente

Imagini informative

Solicita pretul

  Va rugam sa va autentificati.
LOGIN INREGISTRARE