Produse Marca Dynaset

Fondată în 1986 în Finlanda, compania Dynaset s-a afirmat în plan modial, fiind foarte cunoscută pentru echipamentele hidraulice. Dynaset îmbunătațește productivitatea, eficiența și versatilitatea utilajelor mobile producând electricitate, apă cu presiune mare și aer comprimat cu ajutorul accesoriilor acționate hidraulic.

Datorită standardelor de calitate foarte ridicate și a produselor inovative, Dynaset și-a extins activitatea ajungând, în prezent, să exporte în întreaga lume aproape 90% din produsele sale.

Dynaset oferă un portofoliu vast de produse: generatoare electrice acționate hidraulic, aparate de sudat cu arc electric, pompe de apă cu presiune mare acționate hidraulic, pompe submersibile acționate hidraulic, compresoare de aer acționate hidraulic, polizoare acționate hidraulic, kit-uri de instalare, alte echipamente acționate hidraulic pentru pompieri, foraje, etc.

Unilift aduce în România produsele Dynaset pentru că aceste produse și accesorii ies în evidență în piață prin posibilitatea instalarii mai multor produse Dynaset pe acelasi suport și prin posibilitatea de extindere a modalităților de lucru ale utilajelor. În prezent, produsele Dynaset puse la dispoziție de echipa Unilift pot fi vizualizate accesând http://dynaset.ro/