Echipament de interventie primara Resqtec FX2 Integrat

Echipament de interventie primara din Seria FX - Un instrument de salvare cu adevarat multifunctional.

Echipamentul Seriei FX combina taierea eficienta, distantarea si actiunea de extragere intr-un singul instrument de salvare cu adevarat multifunctional.

Echipamentul de prima linie al seriei FX este prevazut cu falci detasabile care poti fi fie inlocuite cu clesti de extragere, fie instrumentul se transforma intr-unul de taiat prin simpla indepartare al clestelui. Odata ce acesta devine instrument de taiat, te poti bucura imediat de avantajele unei  lame avansate, cu o performanta egala cu cea a clestelui din seria G. Optimized 350 bar ofera beneficii considerabile pentru combitools. In cazul utilizarii combitools-urilor la presiuni inalte, forta scazuta cand vine vorba de distantare este trecuta cu vederea de industrie.Utilizand presiune mai mica a furnizat mai multa forta in miscarea de intoarcere. Practic, aceasta inseamna o distantare mai eficienta.

Transforma-ti echipamentul intr-un cleste doar prin simpla detasare a extensiilor.

Combinata cu alte tehnologii testate precum EWO, echipamentele de prima line ale seriei FX sunt usoare si extrem de flexibile, ceea ce permite control integral asupra actiunii tale. 

Caracteristicile echipamentului de interventie primara Resqtec FX2 Integrat:

  • Max. tăiere forță 48,559 lbs / 24,3 tone
  • Max. deschidere la tăiere 6 1/2 "
  • Max. răspândire deschidere 9 3/16 "
  • Greutate operațională 28,0 lbs
  • Respectarea cerințelor de siguranță  EN 13204 

 

Imagini informative

Solicita pretul

  Va rugam sa va autentificati.
LOGIN INREGISTRARE