Echipament producere gheata TRI-Former 500 Aquila

Echipamentul TRI-FORMER 500este un sistem brevetat ce furnizeaza o banda interminabila de bucati de gheata ambalate intr-o folie de plastic aprobata FDA marcata cu numele producatorului si logo-ul companiei.

TRI-FORMER 500 este o linie compacta si completa de producere a ghetii, ce consta in: 

  • Presa hidraulica,a carui rol este de a da forma (comprima) peletilor de gheata in bucati circulare, numite pucuri. Poate fi instalat impreuna cu echipamentul de producere peleti TRIVENTEK P80 si unitatea de reciclare RE80 pentru a beneficia de cele mai mici costuri de productie. Poate functiona de asemenea instalate impreuna cu echipamente de producere peleti deja existente. Rezervorul presei hidraulice poate fi alimentat cu peleti direct de la echipamentul de producere sau in mod manual . Peletii necesari pentru producerea pucurilor sunt cei cu diam. de Ø 1,7 sau 3 mm.
  • Unitate de ambalare , a carui rol este sa ambaleze pucurile in folie de plastic si sa le transporte intr-o banda continua intr-o cutie sau un container pentru transportul la utilizatori. Perforatiile transversale fac ca ambalajul discurilor sa fie usor de eliminat , iar banda sa fie intrerupta la lungimea necesara. Nu este nevoie sa intrati in contact cu gheata atunci cand este manipulata. 
  • Cadru ce sustine panoul de control, compresorul de aer si statia hidraulica de pompare a uleiului. Cadrul trebuie fixat de sol. Lungimea standard a furtunurilor si a cablurilor permite utilizarea la o distanta de 5 metri de  la presa hidraulica si unitatea de ambalare. O rama de protectie pentru furtunuri si cabluri este inclusa. 

Bucatile circulare sunt:

  • Usor de fabricat
  • Usor de manipulat, ambalat si dozat
  • Au aceeasi eficienta precum bucatile de gheata patrate

Date tehnice: 

Tensiune: 3x400V 50Hz (400V 3PH+N+G)

Consumul de curent: 7 kW 

Tensiune max. : 16 Amperi

Tensiune la conectare: 16A/3PH+N+E CEE2-215

Dimensiuni (WxDxH): 650x2850x1510 mm

 

Presa hidraulica si unitate de ambalare: 

Panou de control+ pompa hidraulica+compresor de aer : 1200x500x1650mm

Greutate totala: 625 kg 

Rata de productie: 500 de bucati / ora

 

Imagini informative

Solicita pretul

  Va rugam sa va autentificati.
LOGIN INREGISTRARE