Echipament unitate de putere Resqtec MIDI GX100 MTO 3SR

3SR Power Units - Produsele Resqtec cu performanta de trei ori mai mare. Echipamente de inalta calitate, cu nivel scazut de zgomot si sistem excelent de racire.

Gama de produse 3SR Power Units a fost proiectata pentru un singul scop: Performanta in orice fel de circumstanta.

Faptul ca 3SR Power Unit este cea mai buna unitate de putere pentru toate misiunile de salvare este dovedita de sistemului radial in 3 trepte. Toate aceste etape ale unitatii de putere produc flux si presiune. Cu cat este mai multa putere disponibila in primele doua stagii, cu atat performanta este mai mare datorita unei tranzitii mai bune intre etape. Furnizarea de suficienta putere in prima etapa a produsului 3SR poate face ca nici sa nu mai fie nevoie ca acesta sa intre in etapa a doua si a treia pentru a-si indeplini sarcina.

Explicatie: Un stalp B standard al unei masini necesita o putere de taiere de 40 de tone. Salvatorul are la dispozitie un cleste pentru 120 de tone. In prima etapa, 3SR furnizeaza 34% din puterea sa. In consecinta, in prima etapa deja stalpul masinii este taiat. Inca mai ai la dispozitie 41 de tone.  

Sistemul de racire hidraulic 3SR

Caldura are un impact mai mare asupra performantei decat este preconizat/prevazut. Datorita designului unitatii de putere, lichidul hidraulic este transportat in asemenea maniera incat sa ofere maximum de racire, eliminand posibilitatea formarii de spuma/aerare si cavitatie. Ca rezultat, echipamenult Resqtec intotdeauna foloseste fortele asa cum este prevazut in reclama. Sistemul de racire hidraulic (SHR) ofera incredere in orice fel de situatie, in climat fie cald fie rece, indiferent de cat de mult timp sistemul functioneaza.

 + SMART LSG

Cu +SMART LSG, Resqtec ofera unitatii de putere un regulator automat de viteza. Utilizand instrumentele de control, motorul este revitalizat, iar prin eliberarea lor, acestea incetinesc motorul.

Beneficii:

  • Zgomot scazut; nivel ridicat de comunicare si scazut de presiune;
  • Consum mic de combustibil; timp de executie mai mare si impact asupra mediului mai mic;
  • Nivel redus de caldura eliminata; eficienta si durata de viata crescute. 

Documente

Imagini informative

Solicita pretul

  Va rugam sa va autentificati.
LOGIN INREGISTRARE