Echipamente de Sablare

Sablarea este un proces eficient și foarte rapid de curățare pe diferite grade de profunzile. 

Utilizabile cu pulberi variate la diverse granulații, echipamentele au rezevoare de cantități diferite, oferind clientului posibilitatea de a alege echipamentul potrivit, nici prea mare, nici prea mic. 

Cu pulbere de calciu, alice de sticlă, cuartz sau pulbere din coji de nucă și alune, sistemele de sablare cu pulbere pot fi folosite pentru aplicații pe lemn, metal, piatră și chiar pe sticlă. Mai mult, acestea pot fi folosite foarte eficient în curățarea și întreținerea monumentelor istorice fără a le afecta structura sau aspectul. 

Sistemele de curățare cu gheață carbonică au avantajul capacității de curățare fără a elimina mizerie, peleții utilizați putând fi reciclați. Mai mult, folosirea gheții carbonice în procesul de sablare/curățare permite utilizatorilor de instalații aflate în funcțiune să le întrețină fără a fi nevoie să le oprească, reducând astfel considerabil costurile de downtime.

Alături de acestea, sablarea cu apă este un procedeu simplu de utilizat, cu rezultate într-un număr foarte mare de aplicații, folosind presiunea apei pentru eliminarea impurităților, vopselei, depunerilor, etc. 

Cu aplicabilitate in domeniul lemnului, al monumentelor istorice, în industria alimentară, cea a metalelor, în șantierele navale sau în șantierele de construcție, echipamentele de sablare-curățare pot fi cumpărate acum de la Unilift!