Echipamente Hidraulice

Unilift are o gamă desemnată de echipamente cu acționare hidraulică ce permit extinderea considerabilă a capacității de lucru a utilajelor aflate în dotare. Utilizând circuitul hidraulic al mașinii putem transforma puterea acesteia în energie electrică, elergie de sudură, magnetism, forță pentru pompă submersibilă, putere pentru pompă de spălare cu presiune, polizor hidraulic, instalație de spălare stradală, instalație de stingere a incendiilor, etc.

Avantajele acestor echipamente cu acționare hidraulică elimină, fără dificultate, orice echipament de linie clasică, având dimensiuni semnificativ reduse, portabilitate sporită, economisind spațiul, eliminând aproape în totalitate nevoia de mentenanță sau intervenții specializate asupra utilajului. Puținele părți aflate în mișcare sunt protejate anti-șoc, necesitând înlocuirea după un număr mare de ore de lucru. 

Pe lângă echipamente, Unilift pune la dispoziția clienților cuple și accesorii hidraulice pentru mentenanța și îmbunătățirea funcționalității produselor acționate hidraulic.

Importate din întreaga Europă, din Finlanda, Italia, Danemarca,  produsele din aria aceasta sunt vedete între gamele de produse comercializate de Unilift, aducând sisteme inovative, aplicații multiple și un grad nesperat de fiabilitate pentru o durată de timp foarte mare.