Generator portabil pentru tractor Powertrac Nettuno

Marca generator PTO: Nettuno, marca a Visa-Italia

Model: PW 32/4.ET071.IP44 3F

Capacitate (putere): 30 KVA/24 KW

Frecvență: 50Hz

Tensiune de lucru: 400V 3 faze, 44A

Tip protecție: IP23 (rezistenta la apa si praf)

Turații de lucru: 430rot/min

Echipament standard: construcție rezistentă, cu 3 puncte de fixare pentru tractor, cu panou de control, cu trepte de viteză 

Recomandări de utilizare: 

Cu ajutorul generatorului PTO Nettuno puteți da o nouă utilitate tractorului aflat deja în dotare, transformându-l într-un generator electric portabil de putere. Funcția principală a generatorului Powertrac Nettuno este sa transforme puterea mecanica dată de arborele de antrenare (prin priza de putere mecanică) în energie electrică trifazată sau numai monofazată.

Generatorul portabil Nettuno vă permite ca într-un mod destul de ieftin să vă produceți propria energie electrică oriunde aveți nevoie, cu ajutorul tractorului. Obținerea de curent cu ajutorul generatorului portabil Nettuno se face doar prin simpla conectare la priza de putere a tractorului. 

Cu ajutorul generatorului Nettuno Powertrac puteți avea o sursă de energie pentru cazurile de urgență. Pe lângă alimentarea cu energie a echipamentelor de la ferma, cu ajutorul acestui generator PTO aveți soluția potrivită pentru cazul unei pene de curent. Achiziția unui astfel de generator tocmai pentru a asigura curentul în cazul unor caderi accidentale a rețelei electrice este exact motivul pentru care mulți agricultori își achiziționează generatorul portabil pentru tractor Powertrac de la Nettuno.

Generatorul portabil Nettuno vă permite ca într-un mod destul de avantajos să vă folosiți tractorul din dotare să vă furnizeze curent electric fie în plin câmp, departe de orice sursă de curent, fie doar în cazurile de urgență, când rețeaua electrică este căzută.

Mai multe detalii:

 0371.364.292

 OFFICE@UNILIFT.RO

Imagini informative

Cumpara

2790.00 eur

2339.00 eur

  Pretul nu contine TVA.