Produse Marca Heute

Heute este compania germană care produce dispozitive pentru întreținerea pantofilor și care a adunat de-a lungul anilor o vastă experiență și expertiză în ceea ce privește acest domeniu în care atenția la detalii primează. Heute a început ca producător de sisteme de confecționat încălțăminte, dar în anul 1950, producția s-a îndreptat către sistemele de curățare încălțăminte și produse similare. Cu o tradiție îndelungată, mai mare de 100 de ani, compania Heute și-a setat ca obiectiv fabricarea sistemelor de cea mai înaltă calitate, în concordanță cu standardele internationale, dar mai ales în concordanță cu nevoile și cerințele clienților pe care-i are peste tot din lume.

În România, echipa Unilift aduce dispozitive de curățare de încălțăminte, dispozitive de curățare și lustruire, pasaje pentru curățarea de anvelope și încălțăminte, sisteme automatizate de curățare pentru roti și încălțăminte, precum și sisteme pentru uz exterior.

Potrivite pentru birouri, hoteluri, dar chiar și pentru uz industrial în hale, sistemele de curățare Heute sunt prezentate mai pe larg mai jos.