Produse Marca IBIX

IBIX este o companie dinamică, cu multă experiență, care are o abordare orientată către clienți cărora le pune la dispoziție produse de top pentru domeniul curățeniei industriale. Echipamentele IBIX sunt cunoscute pentru versatiltatea lor, pentru ușurința cu care se pot transporta în locurile în care sunt necesare pentru a fi folosite, dar și pentru multitudinea de aplicații și domenii în care se pot utiliza cu profesionalism. De asemenea, eficiența, simplitatea și siguranța cu care se pot folosi sistemele de curățare IBIX au contribuit la consolidarea brandului pe piață. Astăzi brandul IBIX este prezent în peste 40 de țări din întreaga lume, având o rețea de parteneri cu care împărtășesc aceeași viziune antreprenorială.

Unilift aduce în România produsele IBIX pentru că aceste echipamente ies în evidență în piață prin ușurința cu care pot fi manevrate și folosite profesional pentru o multitudine de sarcini și aplicații în domenii diferite, precum restaurări, curățarea diferitelor suprafețe, întreținerea urbană și curățarea industrială.

De aceea din portofoliul echipei Unilift fac parte următoarele produse specifice: echipamente de pulverizare a apei, echipamente de sablare pentru ambarcațiuni, echipamente de sablare pentru întreținere urbană, echipamente de sablare cu pulbere, perii și recipiente, pâlnii, cutii cu duze, agenți pentru sablare, căști și echipamente de protecție.