Produse Marca IMS Robotics

IMS Robotics este o companie cu o experiență importantă în domeniul tehnologiei moderne de roboți de inspecție și reparație de conducte. Specializați în proiectare, inginerie și fabricare de roboți pentru reabilitarea sistemelor de conducte, produsele IMS Robostics sunt foarte inovatoare și au fost brevetate în mod repetat, încă de când au apărut pe piață, fiind caracterizate și de precizie și eficiență.

Echipamentele IMS Robotics au fost întotdeauna adaptate la cerințele și nevoile clienților, drept pentru care echipamentele și roboții de inspecție și reparație sunt supuși unui benefic proces de dezvoltare continuă.

Echipa Unilift vă pune la dispoziție cabluri de desfundat conducte, camere pentru inspecții, capuri de tăiere, dispositive pentru inspecția conductelor, echipamente cu nitrogen, freze, sesteme electrice de bobinare, sisteme gonflabile de fixare, unități de control, etc.

Pentru a allege soluția optima pentru necesitățile dvs vă recomandăm consultarea prezentării produselor IMS sau contactarea specialiștilor Unilift care vă pot ajuta să luați decizia potrivită în ceea ce privește roboții de inspecție/reparație de conducte.