Produse Marca INS

Categoria de produse INS - sisteme de cântărire pentru stivuitoare sunt destinate domeniului industrial și comercial, fiind vorba despre sisteme special concepute pentru a se asigura acuratețea în cântărirea și înregistrarea de date despre materialele de pe stivuitoare.

Sistemele INS de cântărire aduse pe piața din România de către echipa Unilift sunt TC2000 - cel mai vândut sistem de cântărire, TC3000 - cel mai precis sistem de cântărire, cu o marjă de eroare de doar 0,1% și TC5000. Aceste sisteme pentru stivuitoare determină o cântărire rapidă și sigură a materialelor manevrate.

Motivul este că fiecare dintre cele trei sisteme de cântărire pentru stivuitoare TC2000, TC3000 și TC5000 se bazează pe 3 tehnologii: determinarea dinamică a masei (DMD) și determinarea echilibrată a masei (BMD) – ambele fiind metode de cântărire hidraulice – precum și determinarea laser a volumului (LVD) – metoda de măsurare a volumului pentru mărfuri. În special combinația BMD + LVD oferă o noua metodă de cântărire și dimensionare a mărfurilor stivuite.

Pentru mai multe detalii și caracteristici tehnice vă sugerăm să consultați prezentarea fiecărui sistem. De asemenea, vă stăm la dispoziție pentru consultanță de specialitate. Contactați specialiștii Unilift la office@unilift.ro pentru a putea alege sistemul de cântărire potrivit.