Instalatii de control al prafului

Instalații de control al prafului

Linia de instalații de control al prafului convinge datorită tehnologiei inovative și prin gestionarea eficientă a energiei și a apei. Aceste instalații de control al prafului sunt tunuri cu zgomot redus ce propulsează picaturile perfecte de apă la distanță.

Instalațiile MobyDick sunt proiectate pentru operațiuni pe termen lung în condiții dure.

Rezistă la uzură si necesită minimă întreținere.

Instalațiile de control al prafului sunt denumite in funcție de specificațiile tehnice astfel:

- Tun de control al prafului 10

- Tun de control al prafului 20

- Tun de control al prafului 30

- Tun de control al prafului 50

- Tun de control al prafului 60

- Tun de control al prafului 70

Toată gama este realizată din componente robuste, galvanizate, dotate cu un sistem dublu de filtrare a apei pentru a preveni înfundarea duzelor.

Conul realizat din compozit sofisticat este proiectat in conformitate cu cele mai recente descoperiri în privinta fluxului de apă. Aceasta asigură o eficiență energetică ridicată, reduce emisiile de zgomot și, împreună cu șinele speciale de ghidare a aerului, generează o aruncare excelentă a particulelor fine de apă.

Operarea simplă și intuitivă a tuturor modelelor de instalații de control al prafului permite întotdeauna un start rapid și fără erori.

Tunul de control al prafului – solid, eficient, usor!

 

Avantajele tehnologiei de vârf

Instalațiile de control al prafului funcționează pe principiul prinderii particulelor de praf de picături mici de apă. Spre deosebire de sistemele convenționale care generează picături de dimensiuni mari sau diferite, cu pompe de joasă presiune, MobyDick utilizează o pompă specială de înaltă calitate (20-25 bar) și o duză adecvată pentru a crea o ceață din picaturi mici de apa (MD Cannon 50: 50 μ 150 μ în aer liber și de la 20 μ la 80 μ în interior).
Tehnologia MobyDick  lucrează mai eficient datorită numărului mare de picături de aceeași dimensiune create și a faptului că rămân mai mult timp în aer. Acest lucru permite atașarea în mod fiabil a particulelor de praf de picături, fixându-le de pământ.

Instalatiile MobyDick fac posibilă utilizarea apei într-un mod foarte eficient pentru controlul prafului.

 

Pentru mai multe detalii, accesati documentul PDF atasat.

Documente

Imagini informative

Solicita pretul

  Va rugam sa va autentificati.
LOGIN INREGISTRARE