Kit pentru reducerea prafului actionat hidraulic HPW-DUST

Sistem de reducere a emisiilor de praf la presiune înaltă

Folosind pompa acționată hidraulic pentru reducerea prafului la locul de demolare sau concasare acesta devine mult mai curat sporind eficiența lucrului și siguranța muncitorilor. Aceasta instalație curăță semnificativ aerul rezultând o vizibilitate sporită eliminând impuritățile inspirate.

Sistemul poate fi folosit fără dificultate în orice mediu de lucru în care operează mașini care amplifică emisia de praf. În zonele urbane controlul nivelului de praf este esențial pentru a evita murdărirea clădirilor și a mediului înconjurător.

Cel mai mare beneficiu al sistemului acționat hidraulic pentru reducerea prafului este capacitatea de utilizare în spațiile foarte încărcate de praf cum ar fi stațiile de concasare sau în carierele de piatră. Echipamentul este mai mult decât potrivit în activități de demolare, în mediile cu praf, etc.

Reducerea prafului se face cu ajutorul pompei hidraulice pentru apă cu presiune mare de la Dynaset, împreună cu duzele specifice. Apa cu presiune mare este pulverizată direct pe zona de lucru prin acțiunea unor duze speciale. Vaporii foarte fini acționează chiar și asupra particulelor de praf cele mai fine aducându-le rapid la nivelul solului.

Când sunt uscate, particulele de praf plutesc în aer după care ulterior se așază pe obiectele din jur, chiar la distanțe mari. Acest lucru poate fi prevenit cu ajutorul pompei pentru vapori cu un consum foarte redus de apă.

Echipamentul are doua setări diferite pentru nivelul de apă utilizat. Acestea permit ajustarea consumului de apă în funcție de nevoia de moment. Combinația dintre particulele fine de apă și presiunea ridicată garantează rezultate eficiente cu o cantitate redusă de apă. Acest lucru previne inundarea spațiului de lucru. Fluidul poate fi absorbit prin conectarea la o sursă de apă sau dintr-un rezervor separat.

Sistem puternic de îndepărtare a prafului cu vapori de apă ultrafină pentru rezultate excepționale.

Caracteristici:

  • Jeturi cu pulverizare puternică pentru îndepărtarea țintită a prafului, îndepărtarea reziduurilor etc.
  • Consum mic de apă, putere mare, fără inundații la zona de lucru.
  • Utilaje de bază: concasoare mobile, stații concasoare, utilaje de demolat, ciururi (site), utilaje de foraj, autobasculante, buldozere, pichamere, excavatoare pentru demolări, atașamente (pulverizatoare, polizoare, burghiuri, graifere etc.);
  • Aplicații: îndepărtarea prafului în carierele de piatră, situri de demolare, zone de manipulare a materialelor, reciclare și managementul deșeurilor, etc.
  • Dotare standard: pompă HPW, supapă de control, duze de înaltă presiune pentru îndepărtarea prafului, pistol de spălare cu furtun (10m) de presiune.
Model HPW 200 Dust HPW 200 Double Dust HPW 220 Double Dust HPW 180 Double Dust HPW 130 Double Dust
Debit apă 30 l/min 30 l/min 50 l/min 90 l/min 180 l/min
Presiune apă 140 bar 140 bar 130 bar 140 bar 140 bar
Duze (bucăți) 4* 2* 4* 4* 4*
Duze de înaltă presiune - 2 2 2 2
Dimensiuni 160x245x165 mm 160x245x165 mm 170x280x185 mm 240x330x175 mm 175x400x270 mm
Greutate 8 kg 8 kg 18 kg 28 kg 35 kg
Debit hidraulic necesar 45 l/min 45 l/min 70 l/min 115 l/min 140 l/min
Presiune maximă 160 bar 160 bar 160 bar 160 bar 160 bar

*dotare standard (recomandată), numărul duzelor se poate mări la cerere!

Pentru mai multe detalii clic aici!

Distribuit în România de Unilft Serv

 0371.364.292

 office@unilift.ro

Imagini informative

Solicita pretul

  Va rugam sa va autentificati.
LOGIN INREGISTRARE