Kit pentru spalare containere si pubele JPL

Robotul de spălare cu presiune și dezinfectare a pubelelor și containerelor

Spălarea pubelelor este o cerință obligatorie pentru fiecare companie de colectare a deșeurilor. Cerințele UE presupun spălarea și dezinfectarea pubelelor și containerelor de cel puțin două ori pe an.

Robotul de spălare cu presiune ușurează aceasta cerință odată cu procesul de golire a deșeurilor. Robotul de spălare de la Dynaset montat pe utilaj spală și dezinfectează în profunzime pubela fără a mai necesita prezența unei persoane sau a oricărui alt tip de echipament.

Duzele rotative spală cu putere pubelele și containerele rapid și eficient cu o cantitate redusă de apă ce poate fi filtrată și reciclată ulterior pentru a reduce necesarul total de apă.

Cu sistemul de spălare cu presiune de la Dynaset utilajul de golire a pubelelor și colectare a deșeurilor este folosit la capacitate maximă reducând timpul, banii și cantitatea de apă folosită.

Sistemul produs de Dynaset este incorporat în compactorul de deșeuri. Acest lucru permite unei singure mașini cu un singur șofer să realizeze atât golirea cât și spălarea simultană a pubelelor și containerelor.

Sistemul permite montarea mai multor duze decât numărul pubelelor golite simultan. Practic, sistemul este potrivit pentru a fi instalat pe orice tip de utilaj colector de deșeuri.

Panoul de operare este instalat la îndemână, în spatele utilajului, având un ecran tactil pentru interfața de sistem și setări în cabina șoferului.

Sistemul de spălat cu presiune și dezinfectat pubele și containere include două duze hidraulice rotative care intră in interiorul pubelei pentru un proces de curățare eficient. Adițional mai există furtunuri cu întoarcere pentru duze care pot fi utilizate pentru spălarea capacelor pubelelor, un pistol de spălare manuală și o unitate de incălzire a apei.

Spălarea interiorului unor pubele înguste durează doar câteva secunde, în funcție de setările sistemului. Retușul final, acolo unde situația impune, este facilitat de pistolul de spălare.

Sistemul de spălare și dezinfectare a pubelelor și containerelor se bazează pe sistemul patentat și de încredere al pompei de apă la presiune mare. Presiunea apei de până la 180 bari combinată cu forța duzelor menține consumul de apă scăzut: un rezervor de apă de aproximativ 2 m3 poate spăla până la 300 de pubele.

Spălare automată a containerelor/coșurilor de reciclare ca parte a procesului de golire

  • Utilaje de bază: presă deșeuri, autocamion pentru colectarea gunoiului menajer, utilaj pentru reciclarea deșeurilor, etc
  • Aplicații: spălarea cu presiune mare a coșurilor de reciclare, reciclare, etc.

Caracteristici:

  • Pistoalele de spălare manuală
  • Roboți de spălare automată cu 1 sau 2 capuri de spălare
  • Duze de curățare rotative hidraulice
  • Sistem patentat de reciclare a apei de spălare suficient pentru 300 de coșuri
  • Timp la spălarea coșului de aproximativ 15 secunde
Tip unitate JPL-200-ST15-LK JPL-2000-1500-180 JPL-200-ST15-LK-WHU*
Operare Manuală Automată Manuală
Presiune spălare 200 bar max. 180 bar max. 200 bar max.
Debit la spălare maxim 30 l/min 90 l/min 30 l/min
Tip pompă HPW 200/30-45 HPW 180/90-115 HPW 200/30-54
Debit 30 l/min 90 l/min 30 l/min
Debit hidraulic 45 l/min 115 l/min 45 l/min
Presiune 210 bar 210 bar 210 bar

*cu unitate de încălzire a apei

Dotare standard: pompă HPW, duze, pistol de spălare, furtun de 20 m cu tambur

Accesoriu suplimentar: rezervor apă

Pentru mai multe detalii clic aici!

Distribuit în România de Unilft Serv

 0371.364.292

 office@unilift.ro

Imagini informative

Solicita pretul

  Va rugam sa va autentificati.
LOGIN INREGISTRARE