Masina de spalat stradala L3 Boschung

Masina de spalat stradala L3 Boschung

L3 este un vehicul compact de spalare stradala cu presiune, ideal pentru zonele urbane. Cu un grad ridica de manevrabilitate datorita directiei pe toate rotile si intoarcerea pe 4 roti, impreuna cu ecartamentul ingust, acesta poate fi utilizat in spatiile mici. 

Datorita unui rezervor impresionant de apa de 2500 l, masina de spalare stradala cu presiune L3 poate lucra pentru aprox. 1 ora.

Puteti alege intre 3 tipuri de bare de pulverizare: bara standard de spalare are o lungime de 1230 mm si 2 jeturi laterale, bara telescopica poate ajunge pana la 2500 mm, sau bara "Paris", cu piese pivotante la extremitati. Pompa de apa de 80 bar de 90 l/min asigura puterea necesara pentru o curatare eficienta. 

Design-ul compact precum directia pe 4 roti si abilitatile de intoarcere a rotilor, ofera o manevrabilitate exceptionala foarte utila in mediul urban. 

Boschung a echipat L3 cu un motor puternic capabil de la lucra la un rpm scazut, ceea ce inseamna ca nivelul de zgomot este redus la 68 dB, facandu-l potrivit pentru lucrul dimineata sau noaptea.

Cabina ergonomica, cu vedere excelenta si controlul usor de utilizat, contribuie la conditii de lucru optime. 

Bara de pulverizare: 

Sistemul de spalare poate fi inclinat cu 45° in ambele directii pentru a obtine o latime de lucru de la 1230 mm la 2050 mm, cu varianta telescopica se poate creste latimea de lucru pana la 2500 mm. Bara de pulverizare exista in 4 versiuni: 

-standard (o bara singulara - BLS) 
-versiune scurta (pivotanta -BLK)
-versiune telescopica (bara extensibila - BLT)
-versiune pliabila (parti ce se ridica pe extremitati -BLP)


Pentru mai multe detalii, accesati documentul PDF atasat. 

Documente

Imagini informative

Solicita pretul

  Va rugam sa va autentificati.
LOGIN INREGISTRARE