Masina multifunctionala Pony P4 Boschung

Masina multifunctionala Pony P4 Boschung

Pony P4 este mai mult decat o masina de transport multi-functionala- reprezinta un companion indispensabil pentru departamentul de intretinere a drumurilor sau aeroporturilor. In timpul verii, curata si spala pavajele, terasamentele de cosit si zonele pietonale, uda florile, transporta materialele in zonele dificile de acces si multe altele. In timpul iernii - impreuna cu un distribuitor IMS si un plug BF4 - Pony poate curata drumurile de zpada si imprastia sara pe trotuar, locuri de parcare si alei inguste. 

Cu dimensiunile sale compacte Pony P4 poate accesa zontele inguste. Cu o constructie robusta, motor diesel puternic si directie permanenta pe 4 roti, se ofera o stabilitate perfecta chiar si pe pante abrupte sau in timpul desfasurarii unor lucrari dificile, cum ar fi curatarea zapezii. Cu directia pe 4 roti- cu 3 moduri de intoarcere- Pony ofera control in orice situatie critica.

Cabina panoramica ofera o vedere excelenta pe zona de lucru. Cu coloana de directie reglabila si unitate de control ergonomica, utilizatorul beneficiaza de confort marit in timpul conducerii. 

Pentru mai multe detalii, accesati documentul PDF atasat. 

Documente

Imagini informative

Solicita pretul

  Va rugam sa va autentificati.
LOGIN INREGISTRARE