Matura stradala Sweeper S3

Matura stradala Sweeper S3

Datorita rezervorului de reziduuri de 2.5 m³ si a celui de apa de 470 l, matura stradala S3 ofera o autonomie incredibila. Montajul standard include tehnologia Boschung state-of-the-art, indeplinind standardele de emisii pentru patriculele cele mai fine, facand ca S3 sa fie o masina de lucru ecologica. 

Matura stradala compacta S3 prezinta o dexteritate semnificativa ca urmare a prezentei containerului de reziduuri de 2.5 m³ si a sistemului de reciclare a apei de 470 l. Motorul Diesel puternic de ultima generatie asigura conducerea versatila si silentioasa, impreuna cu consumul moderat de carburant.

Agil si compact, matura stradala S3 este construita pentru utilizare in orice conditii de munca, indiferent de conditiile topografice. Sistemul sofisticat de directie cu 4 roti este un alt avantaj pentru S3, fiind foarte indemanos in zone inguste, zone pietonale si trotuare. 

Cabina izolata fonic ofera o vedere panoramica excelenta a zonei de lucru, panoul de vizionare in podea permitand ca maturile sa fie verificate cu atentie. Maneta de directie reglabila si controalele ergonomice asigura un confort excelent la conducere. 

Sistemul liniar este compus din doua maturi montate pe o sina transversala glisanta. Operatorul poate ajusta singur pozitia lor si latimea de lucru. In plus, latimea de maturare poate fi marita prin montarea unei a treia maturi, permitand astfel maturarea pe doua nivele diferite, in acelasi timp. Umidificarea optimizata a maturilor si gura de absorbtie previn formarea norilor de praf.

Caracteristici:

  • Compact si usor de manevrat, cu optiuni de selectare a rotatiei inainte-inapoi pe 2 roti sau 4 roti
  • Actionare hidraulica fara trepte, in doua etape.
  • Motor Diesel de inalta performanta, silentios, cu nivel redus de zgomot la evacuare
  • Toate functiile unitatii de maturare sunt controlate printr-un joystick
  • Avand 2,5 m³, S3 ofera cel mai mare container din clasa compacta de 2 m³
  • Sistem de aspirare silentios, extrem de puternic
  • Sistemul optional de reciclare a apei permite reutilizarea nelimitata a apei abundente in containerul de reziduuri
  • Gura de aspirare atasata la puntea din fata, cu sistem cu clapa patentat, permite absorbirea unor obiecte mai mari si se adapteaza la diferite materiale ce urmeaza a fi absorbite.
  • Maturi standard
  • Ecologic

​Pentru mai multe detalii accesati documentul PDF atasat.

Documente

Imagini informative

Solicita pretul

  Va rugam sa va autentificati.
LOGIN INREGISTRARE