Produse Marca Mob&Ius

Fondata în anul 1833 și parte a grupului industrial francez MOB începând din anul 1998, S.C. IUS S.A. din Brașov este singurul producător de unelte și scule de mână profesionale din România.

Producţia grupului MOB este bazată pe tradiţie, experienţă, competenţă şi control fiind în permanentă modernizare şi adaptată necesităţilor pieţei de scule.Cu ajutorul şi pentru dumneavoastră compania Mob&Ius cercetează, concepe, proiectează şi realizează scule inovatoare care răspund întocmai nevoilor şi aşteptărilor profesioniştilor care lucrează în domeniul industrial, auto, construcţii sau mentenanţăCentrele de producţie din Franţa, România şi Germania evoluează în permanenţă cu scopul de a îmbunătăţii performanţele produselor, de a optimiza procesele de fabricaţie şi de a furniza produse şi servicii conforme cu standardele în vigoare pentru creşterea productivităţii în deplină siguranţă, facilitarea muncii, confortul clienţilor şi utilizare îndelungată.

Pentru mai multe detalii despre echipamentele Mob&Ius puse la dispoziție de Unilift Serv vă sugerăm să vizualizați prezentare produselor de mai jos.