Produse Marca MultiOne

MultiOne CSF este compania care se ocupă cu producerea și comercializarea de utilaje multifuncționale, care satisfac cererile tot mai mari pentru vehiculele multi-scop, în domeniul comercial, în agricultură sau în construcții, cât și în ceea ce privește amenajarea terenurilor.

Multione este un utilaj multifuncțional compact, de înaltă calitate, distribuit peste tot în lume. Mii de Multione sunt puse la lucru în fiecare zi în întreaga lume și în condițiile cele mai nefavorabile, câștigând bătălia de a fi cele mai fiabile multifuncționale de pe piață.

Gama de utilaje Multione include diferite modele, concepute pentru uz industrial și comercial, dar și pentru activitățile DIY. Sunt peste 170 atașamente care pot fi înlocuite cu ușurință în câteva minute pentru a oferi utilizatorului soluția tehnică de care are nevoie

Pentru a alege soluția optimă pentru necesitățile dvs vă recomandăm consultarea prezentării produselor MultiOne sau contactarea specialiștilor Unilift care vă pot ajuta să luați decizia potrivită în ceea ce privește multiutilajele MultiOne și atașamentele necesare.