Produse Marca Nordblast

Echipa Unilift vă propune o nouă metodă, mult mai ușoară și accesibilă pentru îndepărtarea ruginei, vopselei, murdăriei și noroiului.

Nordblast este o companie din Finlanda, care evoluează și care într-un mod continuu își dezvoltă echipamentele, produsele și serviciile de înaltă calitate pentru sablarea cu bicarbonat de sodiu.

Datorită caracteristicilor și posibilităților multiple de utilizare, echipamentele de sablare aduse în atenția clieților Unilift sunt potrivite pentru curățarea suprafețelor de metal, de lemn, de sticlă, de plastic, de beton, piatră sau granit. Practic, vă recomandăm aceste aparate de sablat pentru eliminarea vopselii vechi fără a deteriora ferestrele, fără a deforma tabla, fără a deteriora cauciucul, zonele de plastic sau suprafețele cromate alăturate zonei care este sablată.

În prezent, produsele Nordblast puse la dispoziție de echipa Unilift sunt echipamentele de sablare NB28-1, NB28-2, NB28-3 pentru uz profesional și echipamentul NB ProLite și pistolul de sablare concepute atât pentru uz gospodăresc cât și pentru uz profesional.