Produse Marca Oertzen

Echipa Unilift vă propune o nouă metodă, mult mai ușoară și accesibilă pentru  curățarea mașinăriilor, a liniilor de asamblare sau a containerelor, chiar și în zonele de risc de explozie.

Tuburile, pardoselile, fațadele, coșurile și filtrele speciale pot fi curățate cu echipamentele germane produse de compania Oertzen, care este specializată pe echipamente și sisteme bazate pe jeturi de apă, pentru industrie și comerț.

În prezent, produsele Oertzen puse la dispoziție de echipa Unilift sunt echipamentele pentru curățare cu presiune, echipamentele pentru spălare stradală, cu apă rece sau caldă, aspiratoare umede și uscate, dar și echipamente cu presiune pentru stingerea de incendii.

Mașinile Oertzen conving utilizatorii prin concept și prin ansamblul de piese din care sunt compuse și din acest motiv, au o poziție remarcabilă în piață. Pentru producția lor specialiștii Oertzen utilizează numai materiale premium, reușind astfel producerea de echipamente solide, durabile și fiabile, de calitate superioară.

Punctele forte care au determinat multitudinea de utilizatori să aleagă echipamentele Oertzen au fost:

  • performanță
  • durabilitate și rezistență
  • timp de 24 de ore în fiecare zi.

Pentru mai multe detalii despre echipamentele Oertzen vă sugerăm să vizualizați prezentarea produselor de mai jos.