Perne de ridicare la descarcerari Resqtec NT4

Perne de ridicare la descarcerari Resqtec seria NT – cele mai puternice si mai versatile

Designul pernelor Resqtec este elementul cheie care determina multitudinea de trasaturi si capacitati a pernelor hibrid. Forma lor ovala le forteaza sa ramana plate pe tot parcursul ridicarii. Dispozitivul de sustinere a greutatii si centrul de stabilitate incorporat transforma limitarile pungilor de ridicare in avantaje si usurinta in folosire.

Centrul de stabilitate - Atunci cand se efectueaza o ridicare inalta, forte laterale actioneaza asupra pernelor ceea ce creeaza automat o incarcatura pe laturi, determinand pernele sa aiba o pozitie unghiulara. Centrul de stabilitate este constituit dintr-un nucleu de metal cu conexiuni filetate in mijloc, ceea ce permite ca pernele sa urmeze incarcatura (unghiul rezultand din incarcatura laterala).

Modularitatea - este o trasatura esentiala. Cu echipamentul NT poti cu usurinta sa umpli spatii prin conectarea a doua sau mai multe perne hibride sau prin adaugarea unui echipament Resqtec PowerPlate care va fi securizat cu usurinta de un dispozitiv dublu-filetat. In situatii in care este nevoie ca pernele de ridicare sa functioneze la capacitate maxima, stabilitatea si sigurnata raman neafectate.

Dispozitiv de sustinere a greutatii - Dispozitivul in sine garanteaza maximizarea greutatii si inlatimii de ridicare. Previne de asemenea pierderea de capacitate sau incaoabilitatea de a ridica obiecte mai mici, precum o osie de camion. Chiar daca este utilizata doar 10% din suprafata dispozitivul, acesta furnizeaza capacitate maxima de ridicare.

Hibridul NT contopeste capacitatea de aridica fie la o inaltime mai mica, fie la una mai mare intr-un singur sistem. Aceasta il face sa fie un dispozitiv 2 in 1, ce poate fi folosit orice misiune de salvare, chiar si in misiunile de recuperare.

Hibridul NT poate fi utilizat impreuna cu alte echipamente Resqtec precum stabilizatorul ProFix Max.

  • Cea mai mica perna ovala cu aer de pe piata
  • Inaltime de ridicare considerabila
  • Cea mai usoara din industrie si cea care are ceaa mai mare putere de ridicare
  • Dispozitiv cu o capacitate mare de sustinere a greutatii

Toate aceste avantaje transforma pernele de ridicare in cel mai usor echipament de folosit  ce poate face fata oricarei situatii. 

Pentru mai multe detalii despre pernele de ridicare la operatiunile de salvare sau recuperare, consultati documentul PDF de mai jos.

Documente

Imagini informative

Solicita pretul

  Va rugam sa va autentificati.
LOGIN INREGISTRARE