Perne de ridicare la descarcerari Resqtec NT8

Perne de ridicare la descarcerari Resqtec seria NT – cele mai puternice si mai versatile

Designul pernelor Resqtec este elementul cheie care determina multitudinea de trasaturi si capacitati a pernelor hibrid. Forma lor ovala le forteaza sa ramana plate pe tot parcursul ridicarii. Dispozitivul de sustinere a greutatii si centrul de stabilitate incorporat transforma limitarile pungilor de ridicare in avantaje si usurinta in folosire.

Centrul de stabilitate - Atunci cand se efectueaza o ridicare inalta, forte laterale actioneaza asupra pernelor ceea ce creeaza automat o incarcatura pe laturi, determinand pernele sa aiba o pozitie unghiulara. Centrul de stabilitate este constituit dintr-un nucleu de metal cu conexiuni filetate in mijloc, ceea ce permite ca pernele sa urmeze incarcatura (unghiul rezultand din incarcatura laterala).

Modularitatea - este o trasatura esentiala. Cu echipamentul NT poti cu usurinta sa umpli spatii prin conectarea a doua sau mai multe perne hibride sau prin adaugarea unui echipament Resqtec PowerPlate care va fi securizat cu usurinta de un dispozitiv dublu-filetat. In situatii in care este nevoie ca pernele de ridicare sa functioneze la capacitate maxima, stabilitatea si sigurnata raman neafectate.

Dispozitiv de sustinere a greutatii - Dispozitivul in sine garanteaza maximizarea greutatii si inlatimii de ridicare. Previne de asemenea pierderea de capacitate sau incaoabilitatea de a ridica obiecte mai mici, precum o osie de camion. Chiar daca este utilizata doar 10% din suprafata dispozitivul, acesta furnizeaza capacitate maxima de ridicare.

Hibridul NT contopeste capacitatea de aridica fie la o inaltime mai mica, fie la una mai mare intr-un singur sistem. Aceasta il face sa fie un dispozitiv 2 in 1, ce poate fi folosit orice misiune de salvare, chiar si in misiunile de recuperare.

Hibridul NT poate fi utilizat impreuna cu alte echipamente Resqtec precum stabilizatorul ProFix Max.

  • Cea mai mica perna ovala cu aer de pe piata
  • Inaltime de ridicare considerabila
  • Cea mai usoara din industrie si cea care are ceaa mai mare putere de ridicare
  • Dispozitiv cu o capacitate mare de sustinere a greutatii

Toate aceste avantaje transforma pernele de ridicare in cel mai usor echipament de folosit  ce poate face fata oricarei situatii. 

Pernele de ridicare NT8 - cateva caracteristici tehnice: 

  • Capacitatea maxima de ridicare 145 tone
  • Inaltimea maxima de ridicare N x 26 3/16 inch
  • Greutatea 84 lbs

​Pentru mai multe detalii tehnice consultati specialistii Unilift Serv pe e-mail la office@unilift.ro sau la 0371364292.

Documente

Imagini informative

Solicita pretul

  Va rugam sa va autentificati.
LOGIN INREGISTRARE