Piston de sustinere Resqtec PowerPusher PP-40

PowerPusher furnizeaza capacitate prin folosirea puterii de distantare al oricarui distantator hidraulic de pana la 8.1 tone. Poate fi intins manual in doar cateva secunde pentru o mai mare stabilitate. O larga varietate de dimensiuni de deschidere pot fi atinse prin utilizarea extensiilor ProFix Max.

Piston de sustinere – mai mult decat esential pentru salvare

Pistonul de sustinere este un instrument esential pentru operatia de salvare. Fiind compatibil cu accesoriile Pro-Fix Max, pistoanele de sustinere ofera o varietate larga de optiuni pentru a finaliza cu succes orice misiune de salvare.

Pistoanele au devenit instrumente indispensabile pentru actiunile de salvare. Experinta ne-a dovedit ca multe dintre limitarile pistoanelor de sustinere sunt cauzate nu atat de mult de puterilor lor, cat de incapacitatea de a se adapta in situatii diferite si complexe. Tocmai de aceea am proiectat Seria de pistoane de sustinere ce sunt compatibile cu alte echipamente Resqtec, cum ar fi ProFix Max si accesoriile acestora. 

Sunt posibile multiple configuratii, toate cu scopul de a spori eficacitatea in/pe teren. Datorita sistemului ingenios de inchidere, nu este nevoie de ace sau ate pentru a prinde diferite componente impreuna. Un simplu click sau apasare de buton este de ajuns pentru a folosi pistoanele la capacitatea lor maxima.

Aceasta inseamna mai putine intrumente din care trebuie sa alegi, in timp ce esti pregatit sa infrunti orice situatie, indiferent de cat de complexa este.

  • Adauga pana la 600 mm de lungime in plus prin daugarea unei extensii si pana la 1400 mm prin combinarea acesteia cu un produs din gama ProfiMax.
  • Prin adaugarea instrumentului Multi-Swivel si a celui PowerPlate, baza pistoanelor de sustinere este imbunatatita prin faptul ca ii confera o mai buna fixare si noi posibilitati de a folosi lanturile, curele pentru clichet, sau cuie de pamant.
  • Cu adaptorul pistonului, orice produs atasabil din gama ProFix Max poate fi adaugat pentru a personaliza pistonului conform nevoii.

Pentru mai multe detalii, accesati documentul PDF atasat.

Documente

Imagini informative

Solicita pretul

  Va rugam sa va autentificati.
LOGIN INREGISTRARE