Presuri antimurdarie - gama ABI Aluflex

Covor Aluflex ABI   

Acesta este modul ideal de a menține curat interiorul companiei, clădirii sau biroului.

Datorită faptului că aceste covoare sunt de cele mai multe ori instalate intr-un loc special, iar adâncimea acestui variază adesea, covoarele ABI Aluflex sunt disponibile in trei înălțimi diferite:

  1. ABI Aluflex Senior: Covorul are o înălțime de 16 mm din profil de aluminiu cu o înălțime totală de 23 mm in cazul in care optați pentru inserarea de perii

  2. ABI Aluflex Medium: Puteți opta pentru acest covor daca înălțimea totală variază intre 17 si 20 mm, cu excepția înălțimii profilului din aluminiu care este de 13 mm.

  3. ABI Aluflex: Spre deosebire de cele doua modele anterioare, înălțimea covorului ABI Aluflex Junior este de doar 12-15 mm, cu profil de aluminiu de 8 mm. Datorita construcției sale, design-ul părții superioare conține relativ mai mult aluminiu decât celelalte doua covoare Aluflex. Această înălțime redusă face ca ABI Aluflex Junior să fie perfect pentru acele spații foarte mici (cu adâncime mica și locuri in care ușile se deschid spre exterior).

Vă rugăm să rețineți: logo-urile sunt inserabile pe toate covoarele ABI Aluflex cu perii.

GARANTIE: 5 ANI 

Mai multe detalii:

 0371.364.292

 OFFICE@UNILIFT.RO

Cadre și profile pentru marginea covoarelor ABI

La covoarele care nu sunt integrate la nivelul pardoselilor recomandăm profilele de înaltă calitate pentru margini cu unghiuri ce vor acoperi profilele preșurilor oferind în schimb un aspect plăcut.

Profile U de finisaj sunt de obicei folosite atunci când este necesară acoperirea tăieturilor de la marginea preșurilor.

De asemenea, la cerere putem curba profilele pentru a se potrivi la ușile rotative dar și la cele glisante.

În concordanță cu designul intrării covoarele pot fi tăiate în două, trei sau chiar în mai multe părți. Profilele T sunt amplasate între două părți pentru a asigura o imagine excelentă a covorului.

Aceste profile sunt disponibile în trei dimensiuni de 10, 14 și 17 mm pentru a se potrivi cu întreaga gamă de covoare ABI.

Rama reprezintă o variantă ce poate permite preșului să se alinieze milimetric până la nivelul cu pardoseala.

De regulă ea este constituită din patru profile ce au fost tăiate pe diagonală și prinse împreună cu șuruburi sau ancore. Întreaga ramă poate fi instalată înainte de turnarea betonului dar poate fi amplasată și după acest proces. Recomandăm solicitarea acesteia înainte de comanda covorului.

Avantajul principal al ramei îl constituie fabricarea profilului cu dublă dimensiune.

Distribuit în România de Unilft Serv SRL Comănești, Bacău, România

GARANȚIE: 3 ANI 

Mai multe detalii:

 0371.364.292

 OFFICE@UNILIFT.RO

Imagini informative

Solicita pretul

  Va rugam sa va autentificati.
LOGIN INREGISTRARE