Produse Marca Resqtec

Resqtec este o companie olandeza fondata in 1972, in Lisse, care a ajuns sa fie astazi o multinationala recunoscuta la nivel mondial pentru cei peste 40 de ani de experienta si pentru solutiile inovative pe care le-a adus in piata echipamentelor pentru salvare, descarcerare si interventie la situatii de urgenta.

Prin parteneriatul cu Resqtec, echipa Unilift poate furniza operatorilor din domeniul interventiilor la accidente, dezastre sau alte situatii de urgenta echipamente profesionale care sa asigure operatiuni eficiente si rapide, in conditii de siguranta deplina.

Toate produsele Resqtec din portofoliul Unilift au fost create de producator, mai ales cu scopul de a salva vieti sau obiective strategice sau cu importanta, cu garantia de lucru in conditii de siguranta pentru cel care intervine.

De aceea, o data cu acordul dintre Resqtec si Unilift, echipa noastra de specialisti poate fi consultata pentru a va recomanda echipamentele SAR potrivite, pentru a va initia in utilizarea acestora, precum si pentru service si suport in salvari in situatii extreme de dificile, cautare si salvare urbană in caz de cutremur, in caz de inundatii sau alte catastrofe naturale, descarcerare și recuperare.

Ne-am propus sa livram cele mai bune solutii si de aceea va stam la dispozitie cu cele mai noi tehnologii potrivite pentru situatii complicate de salvare sau descarcerare: clești, prese, foarfece hidraulice, stâlpi de susținere, perne de intervenții și alte accesorii speciale care ajută la intervenții rapide.

Nu ezitați să aflați mai multe detalii despre echipamentele Resqtec. Vizualizați prezentarea produselor de mai jos.