Produse Marca RUD

Astăzi, Grupul RUD este un jucător global care este foarte bine cunoscut pentru sistemele sale de lanţ şi componentele pentru cele mai diverse aplicaţii în domeniu.

Pentru ridicare, ancorare și transport, lanțurile de ridicat, punctele de prindere și sistemele de transport Rud garantează pentru calitate, inovaţie şi siguranţă.

Pe timp de iarnă, pe zăpadă şi gheaţă, sau chiar în cele mai grele condiţii de teren off-road, lanțurile antiderapante Rud-Erlau asigură un mers sigur, ajutat de sistemele de montaj inovativ şi durată de viaţă îndelungată.

Lanţurile de protecție Rud-Erlau oferă protecţie suprafeţei de rulaj şi flancului anvelopei pentru utilajele din industria minieră, etc.

Echipa Unilift vă pune la dispoziție bare distanțiere ajustabile și fixe, diferite modele de cârlige, conectoare, dispositive de control pentru suprasarcină, dispositive de protecție, elemente de legătură, de scurtare, de conectare, lanțuri industriale, plăcuțe de identificare și puncte de prindere, sisteme de pârghii și de ridicare.

Pentru a alege echipamentele de ridicare, transportare sau ancorare potrivite nevoilor dumneavoastră consultați prezentările produselor de mai jos.